Žardinjere na Zelenjaku – nova Gangulina nebuloza

stefansimicbg

17 comments
  1. Ok poruka na mestu. Sa druge strane ako pričamo o bezbednosti u saobraćaju, ruke na volan kada voziš.

2. # Uvek ista priča sve dok se ne uzjaše na vlast.

3. Toliko smanjuje preglednost da je to kriminalno. Ne znam ko se pita da li to Šapić ili neka druga budala ali ta osoba ima problem sa otvorenim površinama i pregrađivanjem, zato imamo situaciju na Novom Beogradu gde se bulevari pregradjuju nekim ogradama žardinjerama itd. To je toliko narušilo estetiku naselja da je to kriminal za sebe.

4. Auu sad cu morati da preskacem tu basticu..dole u pakao ne silazim narocito zimi..

5. Tužno je sto bukvalno ali bukvalno nista u ovom gradu nije urađeno kako treba

6. Žardinjere i ogradice nova fora za izvlačenje love iz budžeta

7. Jao bio sam jako besan ovde pre 2 nedelje, jer sam kurca video šta dolazi s leva. Dolazim iz NS u BG recimo na svakih par meseci i svaki put se iznerviram zbog neke nove debilne odluke vezane za saobraćaj. Da dolazim češće verovatno bih bio desensitizovan hahah

8. To je cika sapke ubacio jer su se normalni ljudi zalili kako nigde nema zelenila i sve je beton i on kaze, nema zelenila, evo vam zelenilo. Nema drveca, evo vam drvo u saksiji na betonu. Ajde sto nije prakticno nego izgleda kretenski i ruzno.

9. Mi smo već dosta dugo vremena u diktaturi zasnovanoj na debilokratiji…

10. imali smo toliko debilne gradonacelnike koji nista nisu radili godinama, al gangula ih je sve zajebo i to sa ogromnim budzetom koji BG ima. Umesto da ocistimo prvo Stari grad, Dorcol i ostale opstine od onih grafita starih 40 godina i da doteramo malo fasade (van trga republike), da radimo na tome da grad bude dobar za turiste, da se resimo onih mrtvih tramvaja starih 50 godina, bukvalno toliko ideja mozes da imas i da realizujes i da se ogrebes jer BG je zaostala rupa za gradove poput Budimpeste, Beca, Bratislave koji beleze 3x vise turista iako nista spec gradovi nisu, samo su se pocimali malo i uredili

Gle ti sta on misli da je dobra ideja…. BG od korone od kad je opao sto se tice nocnog zivota, bukvalno je grad kojeg vise ni ne vredi posetiti, al dobro za par godina bicmeo ko Majami kad se izgradi BG na vodi do mosta na adi i kad dobijemo London Eye u Beogradu

11. Eto.. a svi školovani stručnjaci. Pre 50 godina nije svako imao master ali ovakve gluposti se nisu dešavale. Fali nam zdrav razum, logika i inteleigentni ljudi.

Leave a Reply