KÖSZÖNJÜK! 🇭🇺🇩🇪

2041-en regisztráltak a levélszavazásra egy hét alatt Németországból.

Így már 10852-en vagyunk! 💪

Legyünk még többen!

📍Ha nincs magyarországi lakcímed, március 18-ig tudsz regisztrálni levélszavazásra.

Mindenkire szükség van!

📍Mihez lehet szükség konzuli ügyintézésre a választások előtt? 🇩🇪 🇭🇺

Személyazonosító okmányokkal kapcsolatos ügyintézéshez:

– Személyi igazolvány

– Útlevél

– Lakcímkártya

– Lejárt / elveszett okmányok pótlása

Foglalj időpontot MOST:

https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu/

📍Külképviseleti névjegyzékbe vételhez a kérelem személyes leadásához időpont szükséges. Ez, az adategyeztetés és státuszellenőrzés emailben intézhető.

📍Berlin: 📧 consulate.ber@mfa.gov.hu

📍München: 📧 konsulat-muenchen@mfa.gov.hu

📍Nürnberg: 📧 konz.man@mfa.gov.hu

📍Stuttgart:📧 konsulat.stu@mfa.gov.hu

📍Düsseldorf:📧 mission.dus@mfa.gov.hu

Impressive-Gate7759

25 comments
  1. Az nem sok, kb. egyszámjegyű százalék, a többi szarik rá.

2. Jó lenne, ha minél többen hazajönnének. A levélszavazatokkal akármi is történhet…

3. Egyreszt szívesen, másrészt…. Én értem hogy Németország nem létezik de szerintem egy ilyen posztot AI nélkül is viszonylag egyszerű megcsinalni

4. Plot twist: leszavaznak Orbanra mint a nemetorszagi torokok Erdoganra

5. Nem mindegyik lesz jó szavazat. Ismerősöm már most megszervezte hogy hazajöhessen több év kint élés után…Alig várja a szavazást! 🙁

6. Aki nem itt lakik minek szavaz????
    Azt hiszem meg is van a győzelem kulcsa…

7. Csak én félek a levélszavazatoktól? Vagy azok meghamisítàsàtól?

8. Ügyik vagytok, de mégis mi a bánatos kis pónilófasz ez az ai-generált térkép? Legalább az feltűnhetett volna, hogy Berlin rossz helyen van…

9. Van itt valaki akinek van magyar lakcíme, de NRWben lakik? Mindenhol csak azt látom, hogy ahhoz, hogy itt szavazzak, nem lehetne magyar lakcímem? Én nem értem a konzulátus oldalát. Hol lehet jelentkezni? Muszáj bemenni személyesen? Személyesen szeretnék Düsseldorfban szavazni.

10. Nincs magyarorszagi lakcimem, ergo nem ott elek, igy minek szoljak bele az orszag belugyeibe?
    Ertem en a frusztraciot a fidesszel szemben es igen, jot tenne egy kormanyvaltas, mint ahogy as USA-ban is es Oroszorszagban is. Megsem avatkozok bele.
    Mit szolnatok ha az erdelyi magyarok (akiknek a nagy tobbsege nem is jart magyarorszagon) kampanyolnanak hasonlo modon, csak eppen a fidesz mellett. Az se lenne fair.
    Es ertem en hogy a fidesz fele dol a palya, de en megsem erzem erkolcsosnek beleszolni a magyar belpolitikaba ugy hogy nem ott lakom es nem oda adozom.

11. Levélszavazásra? A sok-sok Németországba átcsámborgott erdélyi meg vajdasági fideszes? 😀

12. Már megint egy AI generated slop, de ha már AI-t használsz legalább javítsd a hibákat

13. Remélem a törökök >> Erdogan effektust kihagyjuk.
    Halyrá

14. 4 éve mennyien szavaztak levélben Németországból?

15. Nem is tudtam hogy berlin nyugat Németországban van.

16. Nehogy a reptéren eldoljon a pecsetes urna a es az is menjen a kukába, mint a 22-es ausztrál szavazatok része…

17. Ne vedd készpénznek, hogy a németországi magyarok mind a tiszára szavaznak majd. Meglepően sok fideszessel találkoztam kintlétem alatt.

Leave a Reply