KÖSZÖNJÜK! 🇭🇺🇩🇪
2041-en regisztráltak a levélszavazásra egy hét alatt Németországból.
Így már 10852-en vagyunk! 💪
Legyünk még többen!
📍Ha nincs magyarországi lakcímed, március 18-ig tudsz regisztrálni levélszavazásra.
Mindenkire szükség van!
📍Mihez lehet szükség konzuli ügyintézésre a választások előtt? 🇩🇪 🇭🇺
Személyazonosító okmányokkal kapcsolatos ügyintézéshez:
– Személyi igazolvány
– Útlevél
– Lakcímkártya
– Lejárt / elveszett okmányok pótlása
Foglalj időpontot MOST:
https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu/
📍Külképviseleti névjegyzékbe vételhez a kérelem személyes leadásához időpont szükséges. Ez, az adategyeztetés és státuszellenőrzés emailben intézhető.
📍Berlin: 📧 consulate.ber@mfa.gov.hu
📍München: 📧 konsulat-muenchen@mfa.gov.hu
📍Nürnberg: 📧 konz.man@mfa.gov.hu
📍Stuttgart:📧 konsulat.stu@mfa.gov.hu
📍Düsseldorf:📧 mission.dus@mfa.gov.hu
—
Impressive-Gate7759
25 comments
Az nem sok, kb. egyszámjegyű százalék, a többi szarik rá.
Jó lenne, ha minél többen hazajönnének. A levélszavazatokkal akármi is történhet…
Brémát mikor nevezték át Bernin-re?
https://preview.redd.it/aehipiavb8hg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=a9714168eca45aeae0e6ebfba2e3e24d11df2f2e
Egyreszt szívesen, másrészt…. Én értem hogy Németország nem létezik de szerintem egy ilyen posztot AI nélkül is viszonylag egyszerű megcsinalni
Azért egy sima térképgrafikát ne AI-al csináljunk meg
Plot twist: leszavaznak Orbanra mint a nemetorszagi torokok Erdoganra
Koszonjuk!!!!
Nem mindegyik lesz jó szavazat. Ismerősöm már most megszervezte hogy hazajöhessen több év kint élés után…Alig várja a szavazást! 🙁
Aki nem itt lakik minek szavaz????
Azt hiszem meg is van a győzelem kulcsa…
Mi majd szépen kocsikázunk a konzulátusra
Csak én félek a levélszavazatoktól? Vagy azok meghamisítàsàtól?
Ügyik vagytok, de mégis mi a bánatos kis pónilófasz ez az ai-generált térkép? Legalább az feltűnhetett volna, hogy Berlin rossz helyen van…
Möfasz ez a béna AI térkép?
Van itt valaki akinek van magyar lakcíme, de NRWben lakik? Mindenhol csak azt látom, hogy ahhoz, hogy itt szavazzak, nem lehetne magyar lakcímem? Én nem értem a konzulátus oldalát. Hol lehet jelentkezni? Muszáj bemenni személyesen? Személyesen szeretnék Düsseldorfban szavazni.
Nincs magyarorszagi lakcimem, ergo nem ott elek, igy minek szoljak bele az orszag belugyeibe?
Ertem en a frusztraciot a fidesszel szemben es igen, jot tenne egy kormanyvaltas, mint ahogy as USA-ban is es Oroszorszagban is. Megsem avatkozok bele.
Mit szolnatok ha az erdelyi magyarok (akiknek a nagy tobbsege nem is jart magyarorszagon) kampanyolnanak hasonlo modon, csak eppen a fidesz mellett. Az se lenne fair.
Es ertem en hogy a fidesz fele dol a palya, de en megsem erzem erkolcsosnek beleszolni a magyar belpolitikaba ugy hogy nem ott lakom es nem oda adozom.
Mi ez az AI fos
Levélszavazásra? A sok-sok Németországba átcsámborgott erdélyi meg vajdasági fideszes? 😀
Már megint egy AI generated slop, de ha már AI-t használsz legalább javítsd a hibákat
hajrá
Külföldön is erősek!!!
Remélem a törökök >> Erdogan effektust kihagyjuk.
Halyrá
4 éve mennyien szavaztak levélben Németországból?
Nem is tudtam hogy berlin nyugat Németországban van.
Nehogy a reptéren eldoljon a pecsetes urna a es az is menjen a kukába, mint a 22-es ausztrál szavazatok része…
Ne vedd készpénznek, hogy a németországi magyarok mind a tiszára szavaznak majd. Meglepően sok fideszessel találkoztam kintlétem alatt.