Not: Buradaki taraflı modlar bu yazıyı kaldırmazsa sevinirim. Bu yazıyı CHP trollerine ve fanatiklerine armağan ediyorum.

Epstein adasına kaçırılan ve her türlü şeytanlığa maruz kalan çocuklarımızı koruyamadıkları için yaptığın baskı gerçekten mükemmel. Böyle bir iktidara karşı muhalefet yapmak çok zordur kesin. Oyunlara erişim engeli koyacak ve bizi orada da takip edecek olan büyük birader yasasını da dilinizden düşürmediğinizi görüyorum. Ya kürdo faşist bir azınlığın isteklerini sürekli savunan bir parti olsaydınız, o zaman napardık? Bizi kim temsil ederdi? Hakkını ne kadar oy versek ödeyemeyiz. Gerçi bir oy HDP'ye bir oy da CHP'yeydi değil mi? O kampanyayı unutmamak lazım. Demokrasi için dağdaki eşkiyayı meclise sokmamız lazım… Amerika da demokrasi diyor zaten, ortadoğuya getirecekmiş. Sadece bombalarla mı, bilmem 😀

davulzurna

13 comments
  1. Epstein adasına kaçırıldığı iddia edilen türk çocukları ile ilgili yeni epstein belgelerinin içinde yer alan bir kanıt gösterir misin? Hangi bilgi ve belgeye dayanarak bu konuda bu kadar net ve eminsiniz? Lütfen paylaşın, gözümüzden kaçtıysa biz de okuyalım.

2. O kadar rezil bir muhalefet ki, sosyal medyada eleştiren üç beş genç yüzünden iktidar olamıyormuşlar hatta. Oktrolleri utanmadan bunları yazma cüretinde bulunabiliyorlar. Tarihin en kötü devrindeki iktidarı bile geçemiyorsan tek sebebi vardır, o da istememek. CHP’nin tek görevi kontrollü muhalefetle iktidarı ayakta tutmak, başka amaçları yok.

3. O kadar kötü değil. Adam sürekli miting yapıyor.

Siz interneti bırakıp azıcık sokağa dökülüp mitinglere, gösterilere koşuyor musunuz? Herşeyi özgür özel’den beklemek mallık kusuruma kalmasın kimse.

İran halkının 100 de biri kadar olsaydınız bu iş çoktan biterdi.
    Adamlar kurşunun önüne atlıyor. Bizim gençlerin maksimum tepkisi reddit’te başlık açıp şişko yayıncı takip etmek.

4. Sert muhalefet nedir?

Eğer medyatik değil diyorsan o konuda haklısın ama CHP’ye yakın hesaplar erişim engeli yiyor CHP’nin yapabileceği tek şey miting. Onu da haftada 3 kez yapıyorlar zaten.

Sert muhalefet derken bağırması mı sürekli onu mu kastediyorsunuz? CHP’nin bu bahsettiğiniz konularda her miting açıklaması var zaten ama sadece Kürt meselesi gündem oluyor.

5. Bir Kürt asıllı Türk olarak söylediğiniz herşeye katılıyorum. Şu zamanda konumuzun hala din ırk falan olmasını aklım almıyor. Adamlar çocuk ticareti yapmış. Konumuz Kürtler mi yani? Sen benim ne derdime düşüyorsun, benim bir derdim yok ki. Ben normal yaşıyorum kimse bana vay sen Kürtsün cart curt demiyor mk. Sen o makamda ne bk yiyorsun çocukları savunmayacaksan!?

6. Düzen partisinin halkı sokağa çağırmasını bekleyemezsiniz, hatta bir düzen partisi vekilinin/başkanının sizi tam anlamıyla savunmasını da bekleyemezsiniz. Çünkü bu insanlar hiyerarşi ile kendi koltuklarını elde etmiş, halkın bilmem yüzde kaçından sırf politikacı olduğu için zengin olan kesimler.

Birilerinin ses çıkarmasını istiyorsanız o birileri siz olmalısınız. Sokakta olmalısınız. Reddit, X ya da başka platformda görüşleriniz üst makamlara ulaşmıyor bile. Halk ancak dayanışma ile sesini duyurabilir. Bunun için de kitlesel/bölgesel örgütlenmeler olmalıdır.

Bunların hiçbirini yapmıyoruz. Yapabilecek şeylerde de sırf kitle sizin görüşlerinize uymuyor diye ses bile çıkarmıyorsunuz. Bugün sahiden sizin tüm taleplerinize ve şikayetlerinize söz olacak bir sol örgütün eylemine gider miydiniz? Sanmıyorum. Eylem bilinci olmadan, örgütlenmenin temelinde neler olduğunu bilmeden ses çıkarmak, düzen değiştirmek imkansız. Eylemleri sadece pasifize ediyorsunuz, edebilirsiniz. Bu halde yapabileceğiniz tek şey burada ana muhalefet partisine eleştiri vermek ve seçim zamanı elinizden gelen tek vatandaşlık görevini yerine getirmektir. Zira oy hakkı dışında bu memlekette sizleri bir vatandaş olarak gören kurum/kuruluş kalmamıştır. Çünkü sizler ezilen halksınız.

7. Abi siz bu muhalefeti ne zannediyorsunuz? Muhalefet denince böyle aklınıza yeraltında gizli güçleri var, mecliste ucu ucuna azınlıklar gibi şeyler mi geliyor? Veya bir karar alındığında ” haaayıır, bu yanlış bir şey ” diyerek anında iptal ettirebileceklerini mi düşünüyorsunuz? La oğlum adamlar mecliste azınlık, Cumhurbaşkanı adaylarının diplomasını iptal ettiler yeterli olmaz diye üstüne tutukladılar, belediye başkanlarının yarısı tutuklu, yarısına taraf değiştirttiler. Adam hadi gelin toplanalım dedi şınav çekip köpek işaretleri yaptınız. Gaz yediniz, jop yediniz ” ohhh emir kulum ” dediniz. Az buçuk anladı dedi bu halktan da çok bir şey olmaz. Öyle kendi hâlinde genç kitle yerine artık orta ve yaşlı kesime mitinglerle hitap ediyor. Daha siz iki kişi yan yana gelip sesinizi yükseltemiyorsunuz oturduğunuz yerden siyaset uzmanı kesildiniz hadi yarmayın ya. Hadi diyeceksiniz saraçhaneye gittik zart zurt 31. Siz bu eylemlerin, protestoların başarılı olduğu hangi ülkede halkı muhalefetin güddüğünü gördünüz? Adam bir siyasi lider olarak size direkt şuraya saldırın, bunu yıkın diyebilir mi? Veya siz bu halkın büyük bir kesimini muhalif mi zannediyorsunuz? Olm ben Anadolu’nun kalbinde yaşadım la yıllarca. Burada malum kişi peygamber seviyesinde. Siz saraçhanede öyle köpek işaretleri yapıp şınav çekerken en büyük televizyon kanallarında siz din, devlet düşmanı olarak haber oluyordunuz. Yanımdaki adamlar, kadınlar sizinle denk düşüp sopayla, taşla size girmek için dişlerini gıcırdatıyordu. Siz böyle kutuplaşmış bir ortamda adam akıllı neye karşı geleceksiniz? Epistein dosyasini da CHP 2 yıl önce verdiği halde meclis çoğunluklarıyla 2 yıl boyunca oyaladılar.

8. Oktroll postu olarak görüyorum. Kaç para alıyorsunuz doğru söyleyin. Asıl ülkenin sorunu sahte muhalefet ile halkı uyutanlardır. Sizler de buna destek oluyorsunuz oktroller

Leave a Reply