https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-lekar-nasel-v-konecniku-pacienta-ve-francii-delostrelecky-granat-40560662 — PresentJournalist805 Tags:Czech RepublicCzechia 12 comments “Anything is a dildo if you’re brave enough” Hej, vrať se, nech ten Brněnský orloj na pokoji! There once was a woman named Jill, Who tried a dynamite stick for a thrill, They found her vagina in North Carolina, And bits of her tits in Brazil.  Napíšu více až mě pustí z nemocnice…   Pyrotechnik vs Doktor… Pche, nějaký 37mm šidítko. Přitom nejpoužívanější kanon WW1 byl francouzský 75 mm. Lékař: “Podle rentgenu to vypadá, že máte v konečníku dělostřelecký granát.” Pacient: “Je tu nějaký odborník? Nechci, aby mě operoval někdo, kdo nerozezná dělostřelecký granát od RPG.” Jak dopadla rizena likvidace munice? nj. stane se Už zase??? Everything is dildo if you’re brave enough. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
There once was a woman named Jill, Who tried a dynamite stick for a thrill, They found her vagina in North Carolina, And bits of her tits in Brazil.
Lékař: “Podle rentgenu to vypadá, že máte v konečníku dělostřelecký granát.” Pacient: “Je tu nějaký odborník? Nechci, aby mě operoval někdo, kdo nerozezná dělostřelecký granát od RPG.”
12 comments
“Anything is a dildo if you’re brave enough”
Hej, vrať se, nech ten Brněnský orloj na pokoji!
There once was a woman named Jill,
Who tried a dynamite stick for a thrill,
They found her vagina in North Carolina,
And bits of her tits in Brazil.

Napíšu více až mě pustí z nemocnice…

Pyrotechnik vs Doktor…
Pche, nějaký 37mm šidítko.
Přitom nejpoužívanější kanon WW1 byl francouzský 75 mm.
Lékař: “Podle rentgenu to vypadá, že máte v konečníku dělostřelecký granát.”
Pacient: “Je tu nějaký odborník? Nechci, aby mě operoval někdo, kdo nerozezná dělostřelecký granát od RPG.”
Jak dopadla rizena likvidace munice?
nj. stane se
Už zase???
Everything is dildo if you’re brave enough.