bude se konat nějaký bojkot českých operátorů? tohle už není normální přece

Major_Eggplant_7189

35 comments
  1. Nebude. Specifický trh. O2 píše, že to lidi chtějí.

Se stím smiř.

2. Mám oskartu a dobíjím 250,- tak jednou za 3měsíce.

Tarify podle mě byli odjakživa poděl.

3. a jako z ceho si maj shareholders vydelat na sedmej bazen v resortu? 

jen platte vy plebs posrany a koukejte se u toho usmivat nebo to jeste zdrazime

4. Nikdo nechce služby levnější. Já chci zpátky do roku kdy se platí za každý stažený mb.

5. Používám Kaktus. Za dvě čísla díky dobíječkám platím cca 300Kč měsičně. Jsem spokojen. Tyto hydry podporovat nebudu.

6. Kartel – chyba je v tom, že tu není další zahraniční operátor

7. Proč by mělo? Vodafone, O2 a T-Mobile tu maj od státu danej monopol na poskytování telefonních služeb, protože jim stát přerozdělil frekvenční pásma. Pláčeš na špatnym hrobě, nejdřív se musí zrušit státní monopol na rozdělení frekvenčních pásem.

8. Nam to v praci zlevnili z 550 na 480, sice jen 10mb/s ale aspon neomezenej 🫩

9. Kdo používá kyslíkárnu? Tak skvělý operátor že vám naúčtuje to že od něj NIC než služby nechcete, viz příplatek že nemáte hardwarový závazek…

10. Lidi co jsou u O2 si to zaslouží. Čeští operátoři jsou zlo. Ale O2 je kategorie sama o sobě.

11. Ale hovno zrušilo slevy 😀 Předstírejte že s nima končíte a přecházíte jinam a hnedka vaše sleva bude zpátky jakmile se vaše žádost dostane na retenční. Stejně tak když budete chtít k O2 přejít z nějakýho neznámýho důvodu, poptáte co nabídnou když přejdete od vodafonu/tmobile a tuhle ceníkovou cenu vám vážně jako lákadlo nabízet nebudou.

Blbý je že se s tim člověk musí srát timhle způsobem a hrát tyhle debilní hry místo aby to tak bylo normálně. Ale to už je jiný téma.

12. Vlastníkem je skupina PPF (rodina Kellnerů). Jediné řešení je hromadná výpověď a přechod k jinému operátorovi.

13. Ehm, co je špatně… buď budeš pokračovat za nové prachy, nebo ukončíš smlouvu. Nevolám, takže mi asi stačí 350 za (pro mě) neomezený data od těchhle vohnoutů.

14. Já bych rád, ale telefon co mám u O2 platí zaměstnavatel… takže u mě bojkot nehrozí.

15. Lol, já mám novej z minulýho týdne. Timing 

16. Ja už dávno. Žijem v Česku, ale mám slovenského operátora (čo sa tu dá normálne používať), presne kvôli týmto zastaralým praktikám českých operátorov kvalitou služieb zaspatých niekde v 90. rokoch. Jebať.

17. Retenční tarif nebo nic. Plnou cenu může platit snad jen blázen.

18. Idk, mám 100GB za 350 měsíčně, to si myslím že není špatný deal.

19. Máme nejdrazší tarify v Evropě. Tahle oligopolie musí skončit

20. Si zarid operátora v Polsku nebo Slovensku…máš to o dost levnější

21. U nás je to prostě ogilopol. Operàtoŕi jsou mezi sebou domluvení že si nebudou konkurovat a tak není ke komu přejí a tak drží vysoké ceny.
    Doufám, že stát uvolní pásma pro nové operátory jako revolut a konečně uvidíme realnou konkurenci.

22. Dokud nebude nějaká strana, která nepůjde na ruku korporacím a bohatým, tak se s tím nic nestane

23. >Chyba je v tom, že je to legálně nemožný, protože stát drží monopol na frekvenční pásma a ty rozdělil O2, Vodafonu a T-Mobilu. Konkurence tu legálně nemůže vzniknout.

Bylo několik příležitostí to napravit ale aukce těch “pásem” politici vždy posrali. Naposled Havlíček tuším.

24. Nebude se konat žádný bojkot. Češi jsou národ, který si ohledně služeb vždy bude nechávat srát na hlavu. Proto si můžou operátoři dovolit argumentovat “specifickým trhem”. Pokud chceš levnější tarif, doporučuji zkusit využít služeb jako je mojeretence (mam s nimi osobní zkušenost a platím méně).

25. Tak jenom pro zajímavost – tohle v podstatě přesně odpovídá inflaci od roku 2020. Bude se konat nějaký bojkot českého státu?

26. Velká část lidí si to stejně nakonec nechá líbit a nic řešit nebudou 😀 česko moment

Leave a Reply