Nu cred ca am fost niciodata la Gambrinus (deci sunt parte din problema), dar chiar sa se transforme intr-un alt City Grill-brinus…. ce parere aveti?
(nu mai zic de genZ care 'are bani de cheltuit' … daca o face el cool, mwahahaha)
"Proprietarul grupului de restaurante City Grill, Dragoș Petrescu, a cumpărat Berăria Gambrinus
După achiziția berăriei, Petrescu vrea să dezvolte un concept dedicat generaţiilor Z şi Y
Vrem să fie cool să vii la noi. … Iar generaţiile Z şi Y sunt foarte pretenţioase, dar foarte dispuse să cheltuiască, a spus acesta.
Berăria a supraviețuit și regimului comunist, păstrându-și numele. "
RIP
—
Worried_Instance_992
8 comments
Unde i stirea aia cu companiile pierd 800 miliarde ca genz nu mai bea?
Tot ce a cumparat City Grill a devenit o ghena cu mancare fara gust si preturi exorbitante. Ma rog, decat sa stea in faliment…
Gen Y?
https://preview.redd.it/k8kxtt55hahg1.jpeg?width=3177&format=pjpg&auto=webp&s=0b15ae18bb9a2a765e51e7726f1e05a7fe89949e
O decizie ciudată. Numele și asocierea cu ILC sunt cele mai valoroase lucruri pe care le oferă Gambrinus. Nu înțeleg ce gândește Petrescu. Sau, mai degrabă, de ce nu gândește Petrescu.
Din pacate beraria a stat foarte mult inchisa. Cei mai pe la 50-55 de ani isi mai aduc cat de cat aminte de atmosfera boema si de micii foarte buni. Cei mai in varsta, 70-80 de ani care cu siguranta si-o aduc mai bine aminte, nu prea mai ies in oras la bere. Asa ca, din pacate, odata cu numele, se va pierde o parte din amintirea stralucitoare a Bucurestiului interbelic.
Cat de rău poate sa fie? Am fost acum vreun an la gambrinus, locație drăguță dar mai slabă oferta la bere decât la mega la colț. Decât sa dau 25 de lei pe un kozel mai bine stau acasă.
Era deja SCAM-a-brinus. Chelnerii erau recunoscuti pentru ciordeala de o practicau pentru notele de plata ale clientilor. Ajuta si faptul ca era lipit de hotel.
Dupa ce au dat afara bucatarul de la inceput, locatia nu mai avea nimic de oferit.