sta reci… — Narrow_Fig_2710 Tags:Serbia 16 comments Jbt 😶 Au ovakve stvari sam vidjao u getu. Nikad nebi rekao da cu jednog dana i kod nas ovo videti. Uvek šačica retarda sjebe sve što je lepo ostaloj većini Je l može neko da mi pojasni? Maslac haški zarobljenik 💔 E sad cu ga namerno krasti! Idea i Univer, 2 najskuplja trgovinska lanca. Da li smo mrtvoguzi 💔 Čuo sam da Ideja uglavnom ima veliki problem sa krađom, moja neka predpostavka je da je to zbog malog broja zaposlenih Ovo dva puta skuplje nego u Londonu haahhahaahaha Nije džabe na kraju onog filma „Veštica” Đavo konačno kupio Tomasinu dušu ponudivši joj maslac…  Skoro 500 dinara maslac 💸💸💸 Kolike marze lupaju kada im ljudi kradu to mu dodje kao neki vid pravde. Srbija, ekonomska rovčica Nema “šta reci”, ljudi kradu besramno sve i svašta, ne znam u kom diznilendu ljudi žive ako misle da je ovo nečiji hir Везе ово нема са економијом, само васпитањем Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Čuo sam da Ideja uglavnom ima veliki problem sa krađom, moja neka predpostavka je da je to zbog malog broja zaposlenih
Nije džabe na kraju onog filma „Veštica” Đavo konačno kupio Tomasinu dušu ponudivši joj maslac… 
Nema “šta reci”, ljudi kradu besramno sve i svašta, ne znam u kom diznilendu ljudi žive ako misle da je ovo nečiji hir
16 comments
Jbt 😶
Au ovakve stvari sam vidjao u getu. Nikad nebi rekao da cu jednog dana i kod nas ovo videti.
Uvek šačica retarda sjebe sve što je lepo ostaloj većini
Je l može neko da mi pojasni?
Maslac haški zarobljenik 💔
E sad cu ga namerno krasti!
Idea i Univer, 2 najskuplja trgovinska lanca.
Da li smo mrtvoguzi 💔
Čuo sam da Ideja uglavnom ima veliki problem sa krađom, moja neka predpostavka je da je to zbog malog broja zaposlenih
Ovo dva puta skuplje nego u Londonu haahhahaahaha
Nije džabe na kraju onog filma „Veštica” Đavo konačno kupio Tomasinu dušu ponudivši joj maslac…

Skoro 500 dinara maslac 💸💸💸
Kolike marze lupaju kada im ljudi kradu to mu dodje kao neki vid pravde.
Srbija, ekonomska rovčica
Nema “šta reci”, ljudi kradu besramno sve i svašta, ne znam u kom diznilendu ljudi žive ako misle da je ovo nečiji hir
Везе ово нема са економијом, само васпитањем