>Nesedí mi jedna věc a sice to, že v záběru není Filip Turek.
Jsi si jistý?
Jaký příšerný, otřesný den k vlastnictví funkčního páru očí.

Ne, tohle není AI
Mmmm to je mi ale Micinka
OP’s secret gay fantasy.
Hlasuji za neni AI. Oduvodneni: všechno perfektně sedí. Žádný zjevny nesmysly. Ai by určitě nedokázala dodržet takové detaily.
Doufam ze ne!
Je to AI z jednoduchého důvodu, Macinka má prokazatelně větší Bussy
Já vám nevím, bylo to vtipné, ale používat proti takovymu dementovi jako formu posměchu jeho domnělou orientaci je vlastně homofobní. Macinka si zaslouží posměch kvůli jeho aroganci, neznalosti, hlouposti, pošetilosti, domýšlivosti, nevzdělanosti ve věcech, které chce řídit atd atd, ale tento posměch, že je gay, je vlastně ta jediná vec, která by společnosti vadit nemela. Tímto zesměšňováním jen přispíváte tomu, ze se normalizuje posměch za menšinovou orientaci.
Kdyby kluk nestasnej jen vedel ze takle by dostal vic hlasu nez tech 6 000….
bych
Tohle je důvod, proč 64 giga ramky stojí 20 tisíc
AI ale trochu nepovedené protože když se koukneš na obrazovku telefonu který dělá felfie (v zrcadle) je vidět původní osoba co se fotila 😂 premiové verze AI už dokreslují i tyto drobrosti 😋
17 comments
>Nesedí mi jedna věc a sice to, že v záběru není Filip Turek.
Jsi si jistý?
Jaký příšerný, otřesný den k vlastnictví funkčního páru očí.

Ne, tohle není AI
Mmmm to je mi ale Micinka
OP’s secret gay fantasy.
Hlasuji za neni AI. Oduvodneni: všechno perfektně sedí. Žádný zjevny nesmysly. Ai by určitě nedokázala dodržet takové detaily.
Doufam ze ne!
Je to AI z jednoduchého důvodu, Macinka má prokazatelně větší Bussy
Já vám nevím, bylo to vtipné, ale používat proti takovymu dementovi jako formu posměchu jeho domnělou orientaci je vlastně homofobní. Macinka si zaslouží posměch kvůli jeho aroganci, neznalosti, hlouposti, pošetilosti, domýšlivosti, nevzdělanosti ve věcech, které chce řídit atd atd, ale tento posměch, že je gay, je vlastně ta jediná vec, která by společnosti vadit nemela. Tímto zesměšňováním jen přispíváte tomu, ze se normalizuje posměch za menšinovou orientaci.
Kdyby kluk nestasnej jen vedel ze takle by dostal vic hlasu nez tech 6 000….
bych
Tohle je důvod, proč 64 giga ramky stojí 20 tisíc
AI ale trochu nepovedené protože když se koukneš na obrazovku telefonu který dělá felfie (v zrcadle) je vidět původní osoba co se fotila 😂 premiové verze AI už dokreslují i tyto drobrosti 😋
https://preview.redd.it/j3t1pg7k1bhg1.jpeg?width=447&format=pjpg&auto=webp&s=87262209c59f9aeeecc867a49996e589635c5438
Jediné AI je odstraněný Turek lízající půlky

pohonil sem, to nemuzu rict