Νατσιός: Βλασφημία η θεωρία του Δαρβίνου ότι καταγόμαστε από ζώα -Έχουμε κοινό πρόγονο τον Αδάμ και την Εύα, που μας έδωσε ο Θεός – iefimerida.gr
—
philolover7

Νατσιός: Βλασφημία η θεωρία του Δαρβίνου ότι καταγόμαστε από ζώα -Έχουμε κοινό πρόγονο τον Αδάμ και την Εύα, που μας έδωσε ο Θεός – iefimerida.gr
—
philolover7
26 comments
Αυτά και άλλα πολλά παραμυθάκια της θρησκείας που εύκολα διαψεύδονται.
Και βάλε και μια ρακή όπως έρχεσαι.
Απο την μια πλευρα η επιστημη και απο την αλλη ιστοριες με φιδακια και μηλαρακια
Το θλιβερό είναι ότι στο Κουλιστάν υπάρχει πολύς κόσμος που θα συμφωνήσει μαζί του και άλλος τόσος που θα πει “τι σημασία έχει το τι απ’τα δύο ισχύει”.
Επιβεβαιώνω, είμαι ο Αδάμ.
Κομπλε θειο, βαλε λιγο Faux News τωρα να σε παρει ο υπνος.
Και μετα μου λέτε γιατί ρίχνω χριστοπαναγιες.
Οριστε,όσο πιο πολυ τους αφήνεις τοσο μεγαλύτερες μαλακιες πετάνε.
Κατι κατι ακροδεξια προπαγανδα, κατι κατι, ακροδεξιοι ειναι βαλτοι για να καταστρεφουν χωρες και κοινωνιες κατι κατι βλεπε brexit, trump, μεση ανατολη, ελλα-
Άντε να πείσεις έναν τέτοιο ότι προέρχεσαι απο παγωμένο “σπερμα” που ταξίδευε σε κοτρόνες στο διάστημα
Πολύ καλό βιβλίο το “Η Αυγή των πάντων” (Dawn of Everything – A new history of humanity), των David Graeber και Wengrow.
> Κλείνοντας, ο κ. Νατσιός στάθηκε και στο ότι στα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι
Proof?
Ειδε οτι του παιρνουν τις ψηφους των ψεκοχριστιανων Βελοπουλος και Καρυστιανου και ειπε να πει τρεις μαλακιες μπας και τραβηξει προσοχη.
…για να συνεχίσω από άλλη είδηση, τελικά ίσως και να είναι καλή η απαγόρευση των σόσιαλ στους εφήβους, για να μην έρχονται σε επαφή με αυτά τα οπισθοδρομικά κατάλοιπα…
(Εντάξει, πλάκα κάνω. Οι απαγορεύσεις είναι αυτές που γεννάνε αυτούς τους τύπους.)
Δε μπορώ να γράψω τι πρέπει να σου κάνουν, γιατί θα μου κόψουν το σχόλιο.
Ξέχασε να πει κι ότι η γη είναι επίπεδη κι ο ήλιος γυρίζει γύρω της. Την επόμενη φορά λογικά
Δεν ψηφίζουμε Νίκη στις επόμενες εκλογές? Μια ανασύσταση της Ιεράς Εξέτασης τον 21ο αιώνα θα έσπαγε την μονοτονία και την ρουτίνα
Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε για την θέση ότι η Γένεση περιγράφει μια διαδικασία εξέλιξης των ειδών στο πρώτο της κεφάλαιο, ιδίως στο σημείο που λέει για την δημιουργία των ειδών κατά είδος, και για την εξαγωγή θαλάσσιων όντων στην στεριά που έγιναν ερπετά και θηρία (μάλιστα κατά μια προσέγγιση τα “κήτη” που αναφέρονται, που στο εβραϊκό πρωτότυπο εννοεί “δράκοντες”, όντας στην ξηρά, είναι στην ουσία οι δεινόσαυροι).
Καλα και ο αδαμ κι η ευα ζωα ητανε με προγονους πίθηκους. Πετυχημένο ζευγάρι
Όσο πιο πολύ μιλάνε οι τράγοι και οι πολιτικοί ομοϊδεάτες αυτών, τόσο περισσότερο μισώ, ναι μισώ, τις σκοταδιστικές ιδέες τους και τους ίδιους. Θέλω να υπάρξει ο διάολος απλά για να μπορώ να πω να πάνε να τον συναντήσουν. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ, ΓΜΤΧΡΤΣ;
Άσε μας ρε μπαρμπα
Ποιος μαμάει τα επιστημονικά δεδομένα άλλωστε.
Αφού όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα τότε όλοι είναι αιμομίκτες και θα πάνε στην κόλαση.
Αυτά.
Είπε κι έβαλε διπλή ταρίφα
Μέχρι και τη τακτική του gish gallop εφάρμοσε.
“Help first-broh… my leaf is stuck in the bush”
Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;
> Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν δέχεται τη θεωρία της εξέλιξης, εμείς είμαστε τέκνα πιστά. Αν δεχθείς ότι ο άνθρωπος κατάγεται από ζώο, λες ότι το ίδιο ισχύει και για την Παναγία, άρα και ο Χριστός, που γεννήθηκε από την Παναγία, είναι ζώο.
Δε στέκει αυτό. Θεανθρωπος είναι. Ο άνθρωπος προφανώς είναι ζώο, δεν είναι κάποια προσβολή αυτό.
Γενικά όλες αυτές οι δηλώσεις είναι Ultra Rare Natsios L