Mom burazeru je uzela 90hiljada dinara lažući ga da če novac ostvariti posle svake uplate. I na kraju, nißta

Salamandeer995

25 comments
  1. Ako verujes da ce Iva Markovic da ti promeni finansijsku realnost, onda je mozda i bolje da te zajebe bar malo…

2. Da sam na tvom mestu odrekao bi se “burazera”

3. Ako uplatite doticnoj makar i cent, to je prirodna selekcija zao mi je

4. Гледам овај скриншот и буквално ми сваки пиксел смрди на превару хаха

5. Ako poverujes da ce pocnes sa 6000 a zaradjivati 200k dnevno pritom da ti pomogne neka lepa teta za to onda i treba da te zajebu.

6. Ako mu je uzela 90k treba da mu uzme drzava jos toliko.

7. samo da podsetim ljude ovde da je PROSECAN IQ u Srbiji 92

8. Da li je moguće da postoje ljudi mlađi od 40 godina koji padaju na ovo…

mada šta i ja lupetam kad oni tipseri za kladionice lade jaja u Dubaiu jer zarađuju od takvih istih…

9. Zaista je neko poverovao u ovo? 🤣
    Meni uopšte nije žao kad se neko zajebe ovako a nema 60+ godina.

10. Cekaj tek dok shvatis da Maja nije na 2 km od tebe i ne trazi seks

11. Pa? Promenila mu finansijsku realnost za 90.000.

Znam da nije dozvoljeno vređati članove redita ovde, niti želim da te vređam, ali da li je dozvoljeno vredati braću/sestre breditovaca? Svašta bih ti rekao o tvom bratu štp treba da čuješ.

12. Mogu da mu vratim pare uz minimalan ulog, neka mi se javi. On će zaraditi, a sledeći si ti ♥️

13. Vreme je da smanjiš kontakte sa bratom. ako je očajan i naivan (bogami i glup) da nasedne na ovo, sam je odgovoran. Pitanje vremena kada će njegove greške postati i tvoj problem.

14. PA nije slagala, promenila je burazeru finansijsku realnost. 🙂

15. Kako neko uopšte može da poveruje u ovakvu reklamu ili generalno osobi koja nema nikakvu pozadinu u tome u čemu se reklamira?

16. Mozemo li da ukljucimo mozak? Zasto bi neka biznis zena ili muskarac, ko god da drzi kurs, zelela da podeli svoje znanje i da pravi sebi konkurenciju i zasiceno trziste? Mogu i ja da kupim oversized komplet u Zari, sredim frizuru, sminku, stavim naocare i pitam ChatGPT da me generise ispred G klase u Njujorku.

17. Cim vidis isfotosopiranu sliku i AI opis pun emotikona, prevara na kub

18. Bolje da je stavio sve na crveno. Veće su šanse da bi nešto dobio.

Leave a Reply