Ako verujes da ce Iva Markovic da ti promeni finansijsku realnost, onda je mozda i bolje da te zajebe bar malo…
Ja uplatio celu platu malopre 😞
Da sam na tvom mestu odrekao bi se “burazera”
Lepa AI cura. 😀
Ako uplatite doticnoj makar i cent, to je prirodna selekcija zao mi je
Гледам овај скриншот и буквално ми сваки пиксел смрди на превару хаха
Ali 200k+ dnevno… Mozda na 200M uloženog.
Ako poverujes da ce pocnes sa 6000 a zaradjivati 200k dnevno pritom da ti pomogne neka lepa teta za to onda i treba da te zajebu.
Brate ko u to poveruje i zasluzuje da ga zajebu
Ako mu je uzela 90k treba da mu uzme drzava jos toliko.
samo da podsetim ljude ovde da je PROSECAN IQ u Srbiji 92
Da li je moguće da postoje ljudi mlađi od 40 godina koji padaju na ovo…
mada šta i ja lupetam kad oni tipseri za kladionice lade jaja u Dubaiu jer zarađuju od takvih istih…
Zaista je neko poverovao u ovo? 🤣
Meni uopšte nije žao kad se neko zajebe ovako a nema 60+ godina.
Cekaj tek dok shvatis da Maja nije na 2 km od tebe i ne trazi seks
Pa? Promenila mu finansijsku realnost za 90.000.
Znam da nije dozvoljeno vređati članove redita ovde, niti želim da te vređam, ali da li je dozvoljeno vredati braću/sestre breditovaca? Svašta bih ti rekao o tvom bratu štp treba da čuješ.
Ako je stvarno poverovao u ovo ako ga je zajebala.
Mogu da mu vratim pare uz minimalan ulog, neka mi se javi. On će zaraditi, a sledeći si ti ♥️
Vreme je da smanjiš kontakte sa bratom. ako je očajan i naivan (bogami i glup) da nasedne na ovo, sam je odgovoran. Pitanje vremena kada će njegove greške postati i tvoj problem.
PA nije slagala, promenila je burazeru finansijsku realnost. 🙂
Izvini ali burazer ti je mnogo glup.
Kako neko uopšte može da poveruje u ovakvu reklamu ili generalno osobi koja nema nikakvu pozadinu u tome u čemu se reklamira?
Mozemo li da ukljucimo mozak? Zasto bi neka biznis zena ili muskarac, ko god da drzi kurs, zelela da podeli svoje znanje i da pravi sebi konkurenciju i zasiceno trziste? Mogu i ja da kupim oversized komplet u Zari, sredim frizuru, sminku, stavim naocare i pitam ChatGPT da me generise ispred G klase u Njujorku.
Cim vidis isfotosopiranu sliku i AI opis pun emotikona, prevara na kub
Bolje da je stavio sve na crveno. Veće su šanse da bi nešto dobio.
25 comments
Ako verujes da ce Iva Markovic da ti promeni finansijsku realnost, onda je mozda i bolje da te zajebe bar malo…
Ja uplatio celu platu malopre 😞
Da sam na tvom mestu odrekao bi se “burazera”
Lepa AI cura. 😀
Ako uplatite doticnoj makar i cent, to je prirodna selekcija zao mi je
Гледам овај скриншот и буквално ми сваки пиксел смрди на превару хаха
Ali 200k+ dnevno… Mozda na 200M uloženog.
Ako poverujes da ce pocnes sa 6000 a zaradjivati 200k dnevno pritom da ti pomogne neka lepa teta za to onda i treba da te zajebu.
Brate ko u to poveruje i zasluzuje da ga zajebu
Ako mu je uzela 90k treba da mu uzme drzava jos toliko.
samo da podsetim ljude ovde da je PROSECAN IQ u Srbiji 92
Da li je moguće da postoje ljudi mlađi od 40 godina koji padaju na ovo…
mada šta i ja lupetam kad oni tipseri za kladionice lade jaja u Dubaiu jer zarađuju od takvih istih…
Zaista je neko poverovao u ovo? 🤣
Meni uopšte nije žao kad se neko zajebe ovako a nema 60+ godina.
Cekaj tek dok shvatis da Maja nije na 2 km od tebe i ne trazi seks
Pa? Promenila mu finansijsku realnost za 90.000.
Znam da nije dozvoljeno vređati članove redita ovde, niti želim da te vređam, ali da li je dozvoljeno vredati braću/sestre breditovaca? Svašta bih ti rekao o tvom bratu štp treba da čuješ.
Ako je stvarno poverovao u ovo ako ga je zajebala.
Mogu da mu vratim pare uz minimalan ulog, neka mi se javi. On će zaraditi, a sledeći si ti ♥️
Vreme je da smanjiš kontakte sa bratom. ako je očajan i naivan (bogami i glup) da nasedne na ovo, sam je odgovoran. Pitanje vremena kada će njegove greške postati i tvoj problem.
PA nije slagala, promenila je burazeru finansijsku realnost. 🙂
Izvini ali burazer ti je mnogo glup.
Kako neko uopšte može da poveruje u ovakvu reklamu ili generalno osobi koja nema nikakvu pozadinu u tome u čemu se reklamira?
Mozemo li da ukljucimo mozak? Zasto bi neka biznis zena ili muskarac, ko god da drzi kurs, zelela da podeli svoje znanje i da pravi sebi konkurenciju i zasiceno trziste? Mogu i ja da kupim oversized komplet u Zari, sredim frizuru, sminku, stavim naocare i pitam ChatGPT da me generise ispred G klase u Njujorku.
Cim vidis isfotosopiranu sliku i AI opis pun emotikona, prevara na kub
Bolje da je stavio sve na crveno. Veće su šanse da bi nešto dobio.
Tvoj brat je ozbiljan degenerik