Nagyon sok évet adnék mindenkinek, aki ezt a rendszert ilyen módon szolgálta ki eddig. Terrorizálni a szüleinket, nagyszüleinket, egy fél országot ennyi éven át… Lehet bármi módja annak, hogy ezek az emberek valaha is üljenek? Persze, pont ezek, akik álnéven posztolgatnak facebookra, központilag irányítottan, nem hiszem. Pedig megérdemelné, aki ennyi kárt okoz a társadalomban.
—
B_Jozsef
22 comments
Gondolom ezeket mind begyűjtötte már a TEK…
Békés ember vagyok: beérném annyival, hogy eltűnjenek örökre.
Ilyenek azután is lesznek, csak azokat oroszok fogják gyártani.
A propagandisták beteg emberek, a Fidesz pedig egy beteg párt. De hogy van olyan, aki ennek még bedől, eszem megáll!
Gyerekek értsük már meg, hogy ha a Tisza nyer is, másnap nem fog még megalakulni az új kormány és 1000 százalék, hogy x (x=a választásokig éppen hátralevő napok száma) nap múlva még kurvára a fidesz lesz hatalmon.
M1 hiradósa öngyilkos lett. De közben idegenkezűség merült fel. No nem az m1 vagy a hirtv szerint. Szerintuk szerelmi bánat. Ahhhhhaaaaaaa
majd az ingában fellehet kérdezni az LLM-et.
Ez olyan szinten gór, és alkalmas arra, hogy tömegekben keltsen félelmet, hogy már kb btk kategória….
Fel kell jelenteni a hölgyet.
Ez akkkkora túltolás, mintha egy Tarantino moviet néznénk
https://preview.redd.it/zchjrwtkgvhg1.jpeg?width=396&format=pjpg&auto=webp&s=46e8b5ad9f91bcc8022d65508329f027d7bdd727
És ha ezt jelented akkor a facebook szerint nem ellenkezik az alapelvekkel 😂
Egyébként ezt miből gondoljátok, hogy majd választások után (vagy legyünk kicsit realistábbak, egy új kormány megalakulása után) egy csapásra eltűnik a propaganda? 2002-2010 között a fideszes háttérország szorgalmasan építette a maga médiáját (lásd pl. HírTV), ezeket fideszes vállalkozók tolták pénzzel. Mostanra lényegesen több pénzük lett, évekig tudják ezt finanszírozni.
ezek lehetnek azok az AI-tartalmak, amiket Magyar említett?
Nem nagyítottam ki…ez annyira szar, hogy azt hittem Sóbert Norbival ijesztgetnek…
Amikor majd vége lesz az ukrán háborúnak és egész Európa békében él, akkor majd ezek a poszok mehetnek a TV Híradóba, névvel, címel telefonszámmal.
És azzal a lendülettel te is terjeszted ezt a szennyet.
Én megvárom a vecsési DPK véleményét ezzel kapcsolatban.
Mi a fasz…ez már elmebeteg dolog, ki rendeli/készíti ezeket? Mikor lesz ez felgöngyölítve?
Mellesleg a vörösfejű változat inkább hasonlít Arnold Schwarzeneggerre. mint Magyar Péterre.
Az amúgy bűncselekmény szerintem….
Ezeket majd lehet mind elvinni rémhírterjesztes miatt.
szerintem amugy hatalmas strategiai hibat kovet el a fidesz ezzel. ha tisza kormany lesz, mp miniszterelnök lesz es nem lesz haboru magyarorszagon meg nem kuldenek senkit a frontra, akkor szazezrek jönnek ra nagyon gyorsan hogy brutalisan hazudtak nekik. hosszu tavon nyirja ki magat a fidesz es minden politikusa/influenszere, nagyon elmertek most ezt szerintem