Tai va, vasario pabaigoje baigesi mano sutartis namų internetui su Bitė, nes po 20m naudojimosi jų tinklų, jie siūlo dar didesne kaina už ta pati greiti, 27€ vietoj 23€. Galvoju, pažiuresiu kaip kitur kainos. Šiandien gal 10 kartu mačiau reklama, kad neribotas internetas 15,30€. Sudomino. Užejau į ju tinklapi, ir paskaičiau, nei greičio nurodyta nei ką. Bet, nurodytas labai įdomus dalykas….jog tokia kaina (15,30€) yra tik tiems klientams, kurie pasirašo sutarti 24 mėn. ir pasiima nuomai jų modema už 6€(24mėn×6€). T.y. be modemo, bus kita kaina. Tai gaunas kad kaip minimum mokėsi 21,30€. Ir…tai nera apgaule? Jei man modemo nereik, ir interneto už tokia kaina negausiu. Ar tik man taip atrodo?

5G namų internetas | Tele2 – greitis iki 1 Gbps – TELE2

https://tele2.lt/privatiems/namu-internetas?gad_campaignid=22563289651&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAv5bMBhAIEiwAqP9GuBvTbqy7S67WlOgHDHLJLH9vfguHryyKDlQbhOag0IW4oEsarjphJhoC7eAQAvD_BwE&planas=laisvas-internetas-5g-neriboti-gb-uz-15-30-eur-fup-priceplan-7349&utm_content=&utm_id=18995185130&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_term=

Capable_Apricot_2195

4 comments
  1. Žiūrint kur gyveni, bet aš pats naudoji Tele2 internetą tai skųstis labai negaliu ( apie ryšį), aš pats iš jų gavau pasiūlymą už 8,90 EUR 800gb ko man pilnai užtenka, aš tiek neišnaudoju, aš siūlau skambutį jiems ir tartis su jais, arba važiuoti į salonus, O ten būna neblogų pasiūlymų pasiūlo.

2. Visi tai daro ir dar mačiau bitei tas modemas kainuoja 300e kai visur kitur 145e

3. telia irgi nekaip. atėjau į jų saloną, pamačiau kad gera kaina telefonui kurio noriu su jų neribotu 5g telefono planu tai galvoju pasiimsiu. nuėjau pas konsultantą ir pasakė, kad reikia planą iki lyg 24 eurų brangint iš 18 eurų ir ten tipo kažkokie papildomi gb moldovoj ir visokiose randominėse šalyse bus. pasakiau viso gero ir kitur nusipirkau

Leave a Reply