Pradžioje noriu pasakyti, kad man trūksta žodyno aprašyti savo problemą, todėl prašau būkite civilizuoti. Daviau chatgpt, kad teksta pagerintu, tai kas šukaus čia AI, tai jo jus teisus. Taip pat nuotrauka paskolinta iš interneto
Kai perku batus, man 90 % batų skauda, kai vaikštau pažymėtoje raudonai vietoje – ta dalis lyg įsipjauna į viršutinę pėdos dalį. Man kiekvienoje parduotuvėje, kai aš užknisu matuodamasis po 10–25 poras batų, pradeda sakyti, kad tie batai prisitaikys, bet aš vieną kartą nupirkau pigius dėl eksperimento, prasikankinau 60 dienų ir išmečiau tuos batus, nes jie galų gale neprisitaikė. Vieninteliai batai, kurie man patogūs, yra tie, kurių pažymėtoje vietoje yra tinklelis.
Man tinka tik „Nike Revolution“ batų serija.
Žieminius nusipirkau „Ecco“ su tinkleliu ir „Gore-Tex“.
Tie batai, kuriuos dabar dėviu yra super patogus ir galėčiau nueiti Vilnius – Klaipeda be skundų, bet man, kad rasti tokius batus reikia permatuoti visa akropolį ir ozą. Kai po 3-5 metų plyšta batai, taip pat plyšta mano noras gyventi nes reikės ieškoti naujų batų
Kai surandu naują hobį kur reikia specifinių batų aš apsiverkiu viduje
Tai aš nesuprantu:
ar mano pėda kitokia?
ar jūs turėjote panašią problemą ir nešiojant susitvarkė?
—
Training-Coffee
6 comments
pas tave yra auksta keltis. Taip pat bent is sitos foto, jei ji tavo, matos kad batas yra per siauras.
Tau reikia pirkti batus tavo dydzio taciau su platesniu toe box. O matuojantis suriesk pirstus ir pagalvelem atsistumk nuo pado. Tokiu budu iskelsi kelti dar labiau. Jeigu jau matuojantis blogai – batas netinka, jei matuojantis gerai tokioj pozicijoj, vaikstant ta vieta nepjaus.
Panasu, kad pas tave aukstas pedos skliautas (keltis). Man irgi ant kai kuriu batu panasiai buna, bet tikrai ne tiek kiek tau. Daugiau nesidomejau, pagooglines manau rastum daugiau info.
šiais laikais taip sunku tekstą parašyt be ai?
Kartą man darbe seifbačius davė pigius su tokia problema, kai tas sulenkimas pradėjo vos ne pjauti pirštus. Teko pirkti savo. Manau, čia batų bėda, kai kieta oda (jei tai oda) nesitempia pakankamai, batuose mažai vietos, aišku ir pėdos anatomija skiriasi, kam ir kojos labiau tinsta ir kt. dalykai.
Kai vieni patogūs batai suplyšo, aš nusipirkau vėl tokius pačius.
Barefoot avalyne pasidomek
Su tokia bėda, išbandęs ar geri, griebčiau dar bent vieną porą, tegul guli spintoj. Mada antrinis dalykas. 🙂