Uzņēmums reklamē šo funkciju kā privātuma aizsardzības pasākumu.

Jaunā funkcija ļaus lietotājiem aizsargāt savu tālruņa numuru, jo tas “ir personisks un ir saistīts ar tik daudzām cilvēka dzīves jomām”.

Viņi minēja piemērus, kad lietotājiem tiek lūgts atklāt savu tālruņa numuru, tiekoties ar kādu jaunu cilvēku vai pievienojoties grupai, pat ja viņi, iespējams, nevēlas to kopīgot ar svešiniekiem.