Udlændingedebat skaber ballade i Socialdemokratiet: Beskyldes for at skabe grobund for racisme



Udlændingedebat skaber ballade i Socialdemokratiet: Beskyldes for at skabe grobund for racisme

by 590ddd2c

11 comments
  1. “Det er jo en erkendelse af, at arbejde, uddannelse, bolig, turpas til foreningslivet og en pletfri straffeattest ikke er nok alene, hvis man samtidig bruger sin position til at undergrave det danske samfund indefra, sagde Frederik Våd”

    Det er så sjovt nok lige præcis det Henrik Vad gør her i mine øjne.

  2. Det er så vildt at Vad ikke får mere reelt modspil fra hverken pressen eller andre politikere. Pressen er mere interesseret i at skrive om at UDLÆNDINGEDEBATTEN ER TILBAGE end at holde ham op på sine udtalelser, socialdemokraterne tør ikke sige ham imod af frygt for at en tur i makrelmadshakkeren, og samtidig er der intet, absolut intet af substans.

    Vad har ikke noget konkret at pege på, andet end en i bedste fald pedantisk pointe om at indvandrere jo i og for sig godt kan have penge og en uddannelse uden at være demokratisk anlagte. No shit, sherlock. Sådan er det for alle folkegrupper.

    Så hvordan er det her egentligt relevant politisk? Hvad er socialdemokraternes politik ift. den her – påståede – problemstilling?
    Skal vi til at problematisere kommunister, nazister, Trump-tilhængere, Danmarksdemokrater og lignende godtfolk ift. at blive ansat i staten? Skal vi have berufsverbot og sindelagskontrol hvis man nogensinde kan få lov at se et CPR-nummer på jobbet? Den eneste egentlige infiltration af den danske stat jeg kan komme på er ORG-sagen.

    Og nej, der er ikke “pustet liv i indvandrerdebatten,” en i øvrigt 100% selvskabt historie fra pressens side af. Den har aldrig været væk.

  3. Med tanke på hvor dårligt det går i Sverige, så burde de vel have taget virkeligt dårligt imod indvandrer og nedgjort dem i den offentlige debat. Ellers så det vel ikke ud som det gør nu ? Men det er bare ikke den opfattelse jeg har af Sverige. Jeg fornemmer at Sverige har været virkelig åbne og velkommen mht indvandrer og talt pænt om dem. Når et politisk parti har sagt grimme ting om indvandrer, så har der været mange partier som ikke ville samarbejde med det pågældende parti og nærmest lukket det ude. Så alt i alt, så burde det jo gå rigtig godt i Sverige.

  4. **”Grobund”?!!!???**

    S har da forlængst udspillet både DF og for den sags skyld NB og alt det andet pak på højrefløjen på højrefløjens egen banehalvdel forlængst ![img](emote|t5_2qjto|28115)

    “**Send dem til Rwanda,** i fine lejre – det virkede sgudda også for 100 år siden, der sendte vores kammerater dem bare til Polen og ikke Afrika…”

    Som om man skulle tale om “grobund for racisme” i et parti der helt åbenlyst, og uden overhovedet at skamme sig, lefler for de allermest slimede segmenter af den danske vælgerskare for at få flere vælgere…

  5. Har for nyligt læst “Det europæiske forår”. Det er en bog jeg ser som dystopisk, men jeg tror socialdemokraterne læste den en tand anderledes end jeg gjorde.

  6. Fortællingen om at intellektuelle ‘fremmede’ undergraver vores samfund indefra giver en nazi-vibes og falder i god tråd med Socialdemokratiets resterende retorik.
    Det er det samme narrativ som Kaare Dybvad har, når han kæder modstanden mod folkemordet i Gaza sammen med antisemitisme og dermed underminerer kampen mod den stigende antisemitisme vi desværre oplever.

    Socialdemokratiet er i retorik uden sammenligning det mest yderliggående parti i folketinget, der med udtalelser som disse får DF, LA og NB til at virke som moderate og rationelle.
    Jeg væmmes og skammer mig over at jeg engang har stemt på disse wannabe fascister.

  7. Det er vel også en ret man har i et demokratisk samfund at man gerne må være imod demokrati.

  8. Vads tale var den bedste fra talerstolen i Folketinget i mange år. Kæmpe respekt!

  9. De har jo 100% ret. Vad er et eksempel på det ekstreme højresving Socialdemokratiet har taget, i jagten på vælgerne fra DF.

    Udlændinge “debatten” har været en katastrofe for integrationen i Danmark. I 90’erne havde vi Glistrup med hans absurdigheder som “Send muhamedanerne hjem”, og langt hovedparten af borgerne synes han var til grin.
    Nu står vi så godt 25 år senere og vi har 4 partier med åbentlys racisme som deres udlændingepolitik, og en “debat” der bare er et skalkeskjul for at fyre sine racistiske holdninger af. Samtidigt er integrationen blevet værre fordi disse huleboere driver en kile mellem danskerne og enhver som er ny i Danmark.

    Det er gået så vidt at racisterne ønsker aktivt at ødelægge Danmark, med f.eks. manglende arbejdskraft, hvis bare det også skader muslimer. Og midterregeringerne er kun alt for glade for at hoppe med på bølgen. Bare sig noget racistisk og få tonsvis af stemmer. Enhver taburetrytters drøm.

  10. Det bliver dejligt når klimaforandringerne kommer i sving, så kan det være folk snakker om andet end racisme.

Leave a Reply