Lietuvos tinklinio U-18 rinktinei reikia pagalbos



Sveiki, nežinau ar girdėjot ar ne, bet mūsų merginų U-18 tinklinio rinktinė iškovojo vietą Europos čempionate. Deja, kaip ir su dauguma sporto šakų, kurios nėra krepšinis ar futbolas – turime finansavimo problemų.

Merginos sunkiai kovojo ir nusipelnė atstovauti šalį, tad jei turite galimybių – siūlyčiau prisidėti ir padėti kelti sporto žinomumą ir populiarumą šalyje.

P.S. pats nesu susijęs nei su federacija, nei su šiuo sportu, tiesiog norėtųsi, kad jaunimas turėtų daugiau galimybių pasirinkti įvairias sporto šakas.

by damned_squid

2 comments
  1. Jei kam įdomu, čia dar keletas naujienų apie jų pasirodymą atrankoje ir dabartinę situaciją:

    [https://www.sportas.lt/m/naujiena/497605/istorinio-debiuto-laukianti-lietuvos-merginu-tinklinio-rinktine-suzinojo-varzoves-ir-praso-visuomenes-finansines-paramos](https://www.sportas.lt/m/naujiena/497605/istorinio-debiuto-laukianti-lietuvos-merginu-tinklinio-rinktine-suzinojo-varzoves-ir-praso-visuomenes-finansines-paramos)

    [https://www.sportas.lt/m/naujiena/497135/istorija-perrasiusiu-lietuvos-tinklininkiu-treneris-buvome-stiprus-ne-duomenimis-o-sirdimis](https://www.sportas.lt/m/naujiena/497135/istorija-perrasiusiu-lietuvos-tinklininkiu-treneris-buvome-stiprus-ne-duomenimis-o-sirdimis)

  2. Wtf, kas per dalbajobiška 20k€. Stafke už dalyvavima EUROPOS čempionate…

Leave a Reply