Kas ma olen rassist?



Ilmselgelt kriitikute kommentaarid ära teeninud postitus. Aga kas on ülearu veider Eesti riigis taksoteenuse keele osas selline ootus tekitada? Ma iga kord mõtlen selle peale kui isegi oma keeles "tere" vastu ei öelda. Olen ise ka paar keelt ära õppinud. Need algelised baasviisakused ei tohiks väga keerulised olla. Võibolla mingi isiklik "kiiks". Aga mul on isegi veider tunne seda siia kirjutada, võibolla see omaette on märk eestlaste repressioonist.

NB: halva pilditöötlemise tulemus ja võibolla mitte kõige veidram ettepanek Boltile.

by Zestyclose_Hornet35

13 comments
  1. tallinnas vast pole mõtet, siin neid maakaid rassiste nii palju ei ole

    ma oskan hello ka öelda, taksojuhi töö suht ainus mida saab igaüks juhiloa olemasolul teha, ei näe mõtet segregeerida ja seda tööd neilt röövima hakata

  2. Pigem tuleks tegeleda juurpõhjusega, et miks terve teenindussektor ei räägi sõnagi eesti keelt, kui taksokaardi saamiseks on eeldus riigikeele teadmine.

  3. räägi lihtsalt eesti keeles edasi juhtidega, küll nad õpivad. ma olen sõitnud mõnega, kes väga kaugelt siia tulnud ja pusivad väga armsalt meie keelt. a mõne eestlasega olnud, et tüüp võiks pigem vait olla. neil vist mingi juhend ka, et ise ei alustata vestlust, ainult kui klient alustab.

  4. No eile ei saanud bolti taksojuht aru mida tähendab vasak ja parem. On veidi frustreeriv küll.

  5. keegi üritab petta. font erineb põhikirjast. sõudefännid viskavad fänni pihta
    PS. Kui pilti suurendate, on selle võltsi font udune.

  6. Ei saa aru miks see child seat nii kallis on kui see on neil tavaliselt lihtsalt mõttetu istmebooster 🤡

  7. Ma ei näe põhjust miks seal ei võiks olla teeninduskeele valikut ja siis eks hinnakujundus oleks vastav.

    Mitte “Eesti for Eesti” vaid eraldi kategooria “Preferred language” mis siis vastavalt inimese keelevalikutele genereerib hinna. Pole vaja sellist tundliku nime.

Leave a Reply