Egy kis emlékeztető a maffiaállam kiépítéséről



Egy kis emlékeztető a maffiaállam kiépítéséről

Egy kis emlékeztető a maffiaállam kiépítéséről
byu/System__Failure inhungary



by System__Failure

8 comments
  1. Amikor már Simicska is meredt szemekkel bámul a mondandódra akkor tudod hogy valamit nagyon elkúrtál 😂😂😂

  2. Egy átlagemberek által ritkán használt műszaki eszközt szerzett be Simicska Lajos az Orbán Viktorral folytatott háborúskodása utolsó hónapjaiban. Épp az üzleti birodalmának különböző cégeit irányító vezetőkkel tartott egy megbeszélést budai irodájában, amikor belépett egyik munkatársa, és átadott neki egy sárga készüléket. Simicska kézbe vette, és berakta a táskájába, miközben elmagyarázta a többieknek, hogy ez egy olyan mérőberendezés, amely jelzi, ha a környezetében túl nagy a káros sugárzás.

    „Látjátok? Már itt tartunk!” – mondta nevetgélve, de közben azt is jelezte, hogy komoly dologról van szó. Közölte, hogy olyan figyelmeztetést kapott, amely szerint fennáll a veszélye, hogy valamilyen káros sugárzást kibocsátó anyaggal próbálják őt kiiktatni. Azt nem mondta, hogy kik akarhatnak vele ilyet tenni, és azt sem árulta el, hogy konkrétan kitől kapta az erről szóló információt. Megjegyezte azonban, hogy először ugyan ő is nevetett a figyelmeztetésen, de olyan helyről érkezett, hogy úgy érezte, komolyan kell vennie. Így két sugárzásmérőt is beszerzett, és az egyiket mindig magával hordta, a másikat pedig veszprémi otthonában helyezte el. ([444](https://444.hu/2019/01/13/feltarul-simicska-bukasanak-titkos-tortenete))

  3. Még 10-20 év és az is kiderül, hogy végig igaz volt amit mondtam. Nincs se 3 se 2 millió fidesz szavazó, csak 10 millió jól átbaszott magyar.

  4. És ez a sztori nem volt elég, hogy elássuk ezt a szardarabot… Reménytelen ország kétségbeesett próbálkozásaival nem is érdemes foglalkozni. 🙁

Leave a Reply