Politifolk beskyldt for racisme efter drama ved moské: Ville beholde skoene på



Politifolk beskyldt for racisme efter drama ved moské: Ville beholde skoene på

by georgewchubby

33 comments
  1. Folk er rigtigt gode til at trække racismekortet.

    Har selv prøvet at få den stukket i hovedet da jeg arbejdede i butik i hovedstaden.

    Efter nogle gange er det blevet en smule udvandet og jeg gider generelt ikke beskæftige mig med folk der trækker kortet længere.

  2. Der er grænser for hvor ubegavet man har lov at være. Det er en moské, ikke en ambassade. Hjemme hos mig får de ikke lov at komme ind i andet end underhylerne.

    Og ja, lettere nederen kommentar fra betjenten, men hvis man skal tumle med en sådan idiot og dennes efterfølgende galde, er der vel risiko for at der ryger en finke af panden, selvom de bør hæve sig over det.

  3. Og hvis de ikke måtte have våben med ind, skulle de så også lægge dem?

    Folk skal fatte at religion ikke er hævet over politiets arbejde.

  4. “Danmark var et racistisk lorteland, og at alt var bedre derhjemme, og at politiet aldrig ville kunne finde på at behandle ham sådan i hans hjemland.”

    Hvorfor er han så I Danmark?

  5. Er hele problemet ikke man forventer at politiet tager sine sko/støvler af, må de overhovedet dette når de er ude på tjeneste? Tror regeringen skulle gå lidt hårdt ind og påtvinge kursus til alle troende bygninger, politi og brandvæsen ikke skal efterleve regler med at tage sko af når de er på opgaver i byen hvor det ikke er et normalt besøg.

  6. Hold kæft hvor er det åndsvagt. Hvad hvis den brænder, skal brandfolkene så også have støvlerne af?

  7. Er det så også racisme når voksne i institutionerne beholder deres sko på hele dagen, mens børn ikke må? Nej vej? Det er en del af at være forberedt til en nødsituation, skulle den opstå.

    Politiet skal ikke stå og tage sko af og på, midt i deres arbejde. De skal kunne løbe sekundet der er behov for det og det betyder at politi altid beholder sine sko på. De skal satme ikke stå og fumle med fodtøj på noget som helst tidspunkt.

  8. Ufatteligt at vi finder os i at udefrakommende opfører sig så ubehøvlede; hvis man som gæst ikke er villig til at indordne sig, hører man ikke hjemme i Danmark

  9. Er der overhovedet nogen som tager det så tungt længere, at blive kaldt racist? Det begreb er blevet mere udvandet end argumentationen for den nuværende regeringskonstellation.

  10. Når de kommer til min tempel, så er der kun adgang i bikini. Og mandlige betjente må desværre ikke komme ind, de er urene i følge den bibel jeg har skrevet. Amen. 

  11. Hvis nu en mistænkt ser dem og stikker af, skal de så løbe efter ham i strømpesokker eller bruge lidt tid på at tage sko på og snøre dem?

  12. Betjentens kommentar var da fuldkommen spot on, “Så smut hjem”, det kan da ikke siges bedre hvis han er så sur over Danmark. Hvad laver han heroppe?

    Nåå ja, penge.

  13. Anmelderen skal da være hjertens velkommen til at bytte ét “lorteland” ud med et andet, og smutte syd-østpå. Mon ikke det er en løsning, der vil tilfredsstille alle parter.

  14. Selvfølgelig skal politifolk beholde skoene på, når de er i gang med en politiforretning. De skal kunne reagere hurtigt , og de kan f.eks. blive kaldt ud til en anden vigtigere sag med 10 sekunders varsel. Alt andet er at være tøsefornærmet og at lede efter undskyldninger. Grundloven og politivedtægterne står over alle religiøse skrifter og overbevisninger.

  15. Kan kun anbefale at høre podcasten “under turbanen”.

    Det er den gode Yaqoub Ali, der deler ud af sine erfaringer omkring de islamistiske miljø i Danmark, burde være pensum i religionsundervisning i folkeskolen.

  16. Der mangler lidt en del af den historie.. De har ikke tid til at tage deres sko af fordi de skal efterforske “personfarlig krminalitet” (hvad end det betyder), men de har tid til både at lægge dørmanden ned, give ham håndjern på, og true ham med peberspray, tage ham med tilbage til bilen og køre ham på stationen.

    Og hvis de havde tiden, hvorfor så ikke bare tage skoene af og undgå konflikten? I andre lande, som f.eks. Storbritannien, er politiet trænet i at deeskalere konflikter. Her i Danmark virker det som om at politiet opsøger dem.

    > Her har Politiklagemyndigheden fundet, at udtalelsen »Så smut« efter en konkret vurdering var uhensigtsmæssig.

    “Uhensigtsmæssig” er så det nye ord for racisme åbenbart. Jeg glæder mig til at se det taget i brug i andre sammenhænge også. “Hamas angreb på Israel i oktober var baseret på… noget uhensigtsmæssigt”.

  17. Skulle en kvindelig betjent så tage slør på? For en gangs skyld er jeg fuldstændigt enig med DUP.

  18. MPAC angiver tydeligt i forhold til etikette i moskeer for ordensmagten, at de skal undlade at gå på bedetæpper med sko på.
    Hvis man skal, skal man lægge anden måtte eller papir over.
    Det er ikke et krav at de skal tage dem af.

  19. Det er bare sensationalisme. Hvis det haster og politiet skal ordne noget politi halløj i en moske i Saudi Arabien beholder de selvfølgelig også skoene på. De der har brokket sig er bare nogle gøglere og deres hysteri giver unødig ammo til Holger danskes tastatur-taskforce.

  20. Moskeer kunne jo evt sørge for at have nogle af de blå plastikovertræk liggende klar ved døren. De må have samme problemstilling hvis der er nogen der har foden i gips som ikke lige kan skifte fodtøj når de skal ind.

    Argumentet omkring at de skal være beredskabsparate bør jo ikke være til diskussion og jeg kan ikke forestille mig at der er nogen politifolk der ville have et problem med at tage et par overtræksposer på. Selvfølgeligt er det ikke gældende hvis der er en kritisk/hastende situation hvor sekunder tæller.

Leave a Reply