Bobby Adekanye doesn’t hold back words “Supporters are becoming arrogant”.



by Deventerwim

2 comments
  1. Ik steun ik elke situatie onze spelers en houd van het elftal want zij maken de club. Helaas voelt Adekanye zich niet op z’n plek bij ons dankzij het gebrek aan waardering van onze supports.

    Nu zijn er 2 kanten aan het verhaal en ik vind het hierdoor moeilijk een mening te vormen over deze kwestie.

    1. Bobby zit de laatste tijd in een sleur en krijgt zijn vorm gewoon niet goed te pakken, af en toe leuke acties zoals een prima assist tegen Feyenoord is goed meegenomen, maar echt een constante vorm is er niet. Ik geloof volledig dat hij zijn best doet om de club alls te brengen wat hij heeft maar het lukt hem nu gewoon even niet en dat is opzich al pijnlijk.

    2. Aan de andere kant heeft het publiek ergens wel gelijk. Bobby word/werd met enige regelmaat gespot in De Bisschop (Feestcafé in Deventer) en kwam hier om zijn avondjes uit te gaan. Nu snap ik dat je ook van je vrije tijd wil genieten maar je hebt een wel een soort proffesionele verplichting. Hij word gezien in het uitgaansleven door supporters en presteert vervolgens niet naar behoren.

    Natuurlijk we doen het goed, beter dan we hadden kunnen dromen. Het is een teamprestatie en Adekanye maakt daar als vaste basisspeler zeker groot deel van uit. Bobby is voor mij een gewaardeerde speler en ik zie hem graag onze liefde terugwinnen, maar dan moet hij wel meer gaan laten zien dan de laatste maanden.

  2. Ik vind het nogal wat als een passant iets zegt over de supporters die vaak hun leven lang al verbonden zijn aan het voetbal.

    Zelf volg ik de Eagles niet aangezien ik voor Feyenoord ben, maar als ik hem gister zag spelen dan kan hij zich beter concentreren op het voetbal en zijn eigen spel. Nu moet ik zeggen dat wij ook zo’n soort voetballer hebben met Santi. Die blijft ook maar makkelijk duikelen en al helemaal als hij niet in de wedstrijd zit, maar daar had Adekanye ook een handje van.

Leave a Reply