Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern



Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

by romanian_pesant

12 comments
  1. Adineauri l-am auzit pe Ciolacu la radio spunand ca sunt bani. Si de pensii, si de salariile profesorilor, si, si, si…

  2. Marirea pensiilor

    > Calculele separate ale Băncii Mondiale arată că în 2024 impactul este de 26 miliarde lei, în 2025 este de 50,7 miliarde lei, în 2026 impactul este de 63,9 miliarde lei și în 2027 impactul este de 76,9 miliarde lei.

    Acum 6 luni,[Bolos dadea aviz pozitiv cu stampila si semnatura, dar negativ din stilou.](https://romania.europalibera.org/a/sedinta-guvern-amanare-legea-pensiilor/32677583.html) Fiind si preot, ar trebui sa inceapa sa se roage sa pice din cer niste bani, inainte sa se roage pentru imprumuturi.

  3. Bolos, zambind: “*Marcel, ce naspa, iar nu prea mai avem bani…*”

    Ciolacu, se intoarce catre Bolos, si spune ranjind: “*Maine sun samsarii*”.

    Amandoi pufnesc intr-un ras zgomotos.

  4. Pai votantul tipic psdnl nu e interesat de asta. Nu vorbesc de cei afiliati direct la partid. Majoritatea votantilor lor sunt tinuti dinadins la limita subzistentei acolo la pragul de saracie. Adica ce le pasa lor ca salariile si pensiile lor sunt platite din datorii publice?

    Cand orizontul tau de timp e luna urmatoare, maaxim sezonul care urmeaza, ce iti pasa tie ca o sa plateasca copiii tai dublu, triplu imprumuturile alea?

    Si psdnl stie foarte bine asta. Va mai amintiti sloganurile alea cu “sa trecem iarna”? 😂 Efectiv gandire de ev mediu. Hai gata bascalia, la platit taxe si pensii ca nu se platesc singure. Ultimu care scapa pardon pleaca sa stinga lumina… Sau nu, ca dupa nu o mai platesti tot tu 😂

  5. Sper ca în țară să rămână dacii liberi, șoșoacă, simion, clanul ciordacilor, pensionarii și analfabeții. Să vă căutați unul altuia gaura din cofrig și să băgați răbdări prăjite. Succes, sclaveilor! Măcar nu sunteți “slugile străinilor” și “nu vă vindeți țara!”

    🤣🤣🤣 autiștii pulii.

  6. Eu zic să vă cumpărați vaselină să o aveți pregătită pentru 2025 pentru că o să doooară!

  7. Eu zic să creștem pensiile speciale. Venituri mai mari pentru speciali înseamnă mai mulți bani cheltuiți și deci taxe la buget.

  8. Undeva peste 4, 8… 16 ani de guvernare PSD-PNL se v-a intampla inevitabilul se vor termina bani. Nu vor mai avea bani de mariri de salarii la stat si majorari de pensii. Atunci ei vor pierde alegerile doar ca, ulterior sa scoata tap ispasitor pe oricine v-a veni la guvernare. Acel nou guvern va gasii tara in prag de faliment si va trebuii sa adopte masuri de austeritate, prijel prin care PSD si PNL vor capata din nou notorietate prin atacuri si prin a arata ca atunci cand au guvernat ei curgea mierea si maririle salariale…..
    A se vedea faptul ca toti dau vina pe USR pentru orice se intampla cu toate ca ei nu au avut niciodata majoritatea parlamentara sau cum in orasele cu primari USR, consiliile locale PNL-PSD saboteaza sau blameaza primarul pentru orice eveniment nefast.

Leave a Reply