deutsch tomi válasza Gulyás Marcinak. Természetesen, nem fog vitázni egyik EP listavezetővel sem, mivel Soros hálózata finanszírozza a csatornát 🤡

Azért a többi résztvevőnek felajánlhatta volna a MTV székházát optimális helyszínnek.

by Unusual-Ad-9344

36 comments
  1. Deutsch Domonkos (25 éves, 0 külügyi tapasztalat) párizsi konzul, olimpiai attasé fizuját és dorbézolását ki finanszírozza?

  2. Amúgy nem Gulyás Marcival kéne vitatkoznia, hanem a többi listavezetővel. Tehát arra hivatkozni, hogy nem vitatkozik, mert Gulyás Marci csatornája ilyen vagy olyan, az szerintem nem egészen értelmes válasz.

  3. Rendben, akkor menjen a vita az M1-en, a TV2-őn, és a HírTV-n élőben egyidejűleg a fent felsorolt listavezetőkkel. Így gondolom már nincs probléma, igaz?

  4. Persze, véletlenül se járulj hozzá egy egészséges politikai kultúra megteremtéséhez te zsíroshajú

  5. Ez a narkós hobo söpredék annyira színvonalon aluli, igazából én nem is vagyok kíváncsi a kokainos szipogására, meg a teljesen értelmetlen delejes faszságaira. Ne szennyezzük a látványával a közéletet, ha szarás után visszanézek szebbet látok.

  6. “Genderpárti”

    Amikor annyira ragaszkodni kell ahhoz a három szóhoz amit most épp utálni kell, hogy ilyen értelmetlen dolgok jönnek ki belőle.

    Gulyás Marci TÁMOGATJA A FÉRFIAK ÉS A NŐK LÉTEZÉSÉT!!

    Amúgy őszinte kérdés, mi kerül ezen több tízmillióba?

  7. Kommentek a poszt alatt:

    Arra azért kíváncsi lennék, ugyan miről akarnának ők vitát indítani. Szerintem csak egy haszontalan szófosás lenne. Jó szokásukhoz híven mocskolnák Orbán Viktort és a fideszes politikusokat.

    Talán Gyuribácsi dönti el,hogy ki felel meg ,kiből lessz riport alany? Jó döntés,nemkell elmenni.

    Egyetértek a döntéssel és az indoklással.Egyébként sincs miről vitatkozni, minden jelöltet jól ismerünk politikai nézeteikkel együtt. Pénzkidobás, nyavajgás és pojácáskodás, hátha még át lehet verni néhány hezitálót.

    Gratulálok nagyon helyes döntés

    Igazad van Tamás,ne süllyedj le ilyenekhez!!

    Egyetértek.Nincs miről beszélni.Baloldal ön ként károg a Soros kották bol.

    Kiemelt kedvencem:

    Hová tünt Noár s Pressaman elvtarsak ?? Lebuktak …jujj nem szabad Poloska Petit a soros bal lib globalista woke soros wef hez keverni ..Poloska igazi Ner lovag azert szeretik a fobias bal.libes komcsik .????PRESSMAM NÉNI ..NEM.MER NEM.LEHET EGYÜTT MUTATKOZNI POLOSKA PETYÁVAL.?? SOROS ALEX / ESTARTOS DATANET libas BaJNAI Ficsor ADAM.GYF A WOKE GLOBALISTA BLM.LMBTQ MIGRANS HÁBORUS GEPEZET HALOZAT..OH MI NEM ISMERJÜKPOLOSKA PETYAT

    Aki ezt a kommentet írta annak a profilja alapján Putyin párti, tudom meglepő.

  8. na most akkor ide nem írom le, amit valójában gondolok, mert nem hiányzik a banhammer

  9. Kár, pedig végre megismerhettem volna a listavezetőt, illetve fogalmam lenne, mi a fészkes fenét dolgozik. Még akár szimpi is lehetett volna. Így a maradékból kell választanom. Amúgy mi köze a Soros Hálózatnak ehhez a vitához? Más szint mutat a kamera?

  10. Deutsch Tamás két hete Fb-on:

    >”minden háborúpárti és dollárbaloldali listavezetővel kész vagyok vitázni. Diktafonnal és nadrágszíjjal is lehet jönni. Ennyi”

    Deutsch Tamás most: mégse, mert Soros.

  11. Attol fuggetlenul, hogy a partizan politikai allaspontja eleg nyilvanvalo, a musoraikban altalaban fairek szoktak lenni mindegyik oldallal. Szoval siman elvallalhatta volna.

  12. erre minek kellenek tízmilliók? tiktokon benyomják a párbajt, aztán mehet az anyázás!

  13. Fosnak a fideszesek ezerrel. És van is rá okuk, a főni jól elbaszott dolgokat az utóbbi időkben. Veszélyben a jó kis megélhetésük és még a fegyház is befigyel…

  14. Azért érdemes lenne egy széket betolni és egy nevtablat kirakni. Infantilizalni a választásokig minden fórumon őket ahol és amikor csak lehet.

  15. Annyira kèsz vagy vitázni, hogy mind biztosak vagyunk benne, hogy úgyse fogsz. Megszólítàs utàn pedig felkiàltójelet teszünk.

  16. Ilyenkor mindig szíven üt, hogy az ország itt tart: egy szakmai, színvonalas megkeresésre ilyen semmitmondóan válaszolhat egy közszolga. És nem kell érvelnie, vagy vitába szállni, csak benyögi, és megteheti.

Leave a Reply