Výsledky prieskumu do EU od NMS Market Research Slovakia



Výsledky prieskumu do EU od NMS Market Research Slovakia

by Mariopa

12 comments
  1. mňa skôr prekvapil ten “zdravý rozum” na konci…čo to je zase za žart? xDD

  2. Voľby do Europarlamentu nepomôžu našej krajine už nijako, nerobte si ilúzie. EP nemá možnosť zastaviť alebo zvrátiť premenu Slovenska na diktatúru. Nemá na to právne nástroje. Pokiaľ nenájdeme iné riešenie ako zabrániť prebiehajúcemu totalitnému prevratu, tak nemáme šancu a našim deťom budeme hovoriť o najbližších 20 rokoch ako o období “novej normalizácie” a “toho času nepredstaviteľnej diktatúry do ktorej sme padli za pár mesiacov a nedokázali sa vyhrabať desaťročia”.

    Takže nerobte si naivné ilúzie, že tieto voľby niečo zmenia. Nezmenia ani jedno promile. Slovensko už teraz je na úrovni Maďarska a o 3 roky už nebudú voľby legitímne ani slobodné. Takže je to na nás. Nechať sa, alebo za slobodu bojovať. Už o pár mesiacov bude neskoro.

  3. A to bol ešte nedávno prieskum pre JOJku kde malo PS náskok 12%. No, bolo by to pekné, ale aby sme zase nenarazili na zem. Prečo majú v prieskumoch zrazu náskok, ktorý nikde a pred žiadnymi voľbami nemali? Ódor? Neochota ľudí na eurovoľby?

  4. Čiže 9 fašistických kuriev, za ktoré sa budeme zase hanbiť. Ak za to nakoniec nezaplatíme ďaleko väčšiu cenu, keďže v tejto dobe môže mať každá drobnosť obrovské dopady. Kde sa tu berie toľko dokázateľných idiotov?

    PS: názor nie je čarovné slovíčko, ktorým sa ospravedlní akéhokoľvek konanie s nedoziernymi následkami. To len keby niekto chce hovoriť o “nerešpektovaní” iného názoru.

    Edit: aha tu sa to berie ako dobré správy. Ja som myslel že to je oznam, že je to s nami zlé 😀 lebo mne to teda nepríde nič úžasné

Leave a Reply