TOP OSS equalizes late against Young AZ and all other KKD results.

TOP OSS equalizes late against Young AZ and all other KKD results.

by HairyCallahan

17 comments
  1. Telstar heeft niks meer te verliezen. Groningen en Willem II alles. Dit gaat leuk worden 🙂

  2. Potverdorie jongs. Kon veel gebeuren vanavond maar de hele top 3 maar 1 punt? Word nog wat ja. (Aan het fucking trillen van de spanning)

  3. Ik vind het heel knap hoe Roda goed speelt tegen de betere clubs maar beroerd spelen tegen de belofteteams

  4. t Zand en Sebaoui zijn echt goed genoeg om een plekje in de selectie bij Feyenoord te kunnen veroveren.

  5. Stresslevels in Tilburg en Groningen zullen net zo hoog zijn als hier in Kerkrade en omgeving. Zo ontzettend spannend dit, haast niet te doen meer!

  6. Willem II – Groningen was een leuke pot. Stadion zat echt bommetje vol. Goeie sfeer ook, vanuit beide vakken. Horen eigenlijk allebei qua achterban thuis in de ED, maar je moet het wel afdwingen.

  7. We kunnen geen kampioen meer worden!

    En om tweede te worden moeten we hopen dat Telstar en Cambuur hun volgende wedstrijd winnen, dat Groningen – Roda gelijk wordt.
    En dat we nog eventjes 13 doelpunten inhalen tegen Willem II en jong Utrecht.

    Maar goed..
    Als we twee keer winnen hebben we normaal gesproken wel de vierde periode te pakken. Dat is ook een leuk extraatje om voor te knokken in aanloop naar de play offs.

  8. Eigenlijk een prima resultaat, 4 punten los van nummer 3 met nog 2 wedstrijden te gaan en Roda en Groningen moeten nog tegen elkaar. Dat gaat overigens wel een wedstrijd worden waarin de spoedeisende hulp het druk krijgt in Kerkrade en Groningen met alle hartaanvallen.

  9. Helaas geen winst vanavond, maar desondanks nog steeds alles in eigen hand. Willem 2 fans gefeliciteerd met de (nu zo goed als zekere) promotie en hopelijk bereiken wij dat einddoel ook als de laatste 2 wedstrijden gewonnen worden.

Leave a Reply