Putem inchide usa presei si sa-i inmultim cu zero, daca tot vrem “Matematica nu usturoi”



Ma uit pe Digi, invitata Firea, efectiv Firuta minte de rupe si acuza de numa', fara fel de argument sau fara dovezi, iar doamna de ar trebui sa o desfiinteze si sa intrebe de argumente, dovezi… pur si simplu sta acolo si se uita la ea ce frumos minte. La modul, dai un ban si stai in fata, vorbesti in prime time ce vrei, absolut orice mizerie?

Ok, am inteles ca sunt miliarde de euro la mijloc, dar la momentul asta chiar nu vad de ce mai avem presa… daca pur si simplu e la nivel de deep fake de pe retelele sociale.

Nu m-am trezit dupa prima ploaie, stiam ca e haos si ca: "banii vorbesc", dar nu vad de ce oamenii ar mai pune botul la cacaturi de genul asta in 2024.

Vad doua variante, mii de plangeri la CNA sau pur si simplu sa nu ne mai uitam la TV, care ar fi solutia?

matematicanuusturoi

Asa ca prima minciuna, a zis ca ea a facut totul lega, ca PUZ-urile erau ok… ghici ce? Desfiintate toate in justitie ca nu erau ok. E un fapt, nicidecum o poveste.

A doua minciuna, ca s-a taiat nu stiu ce simulent ilegal… nu exista asa ceva, simulentul ala e aproape discriminatoriu dat, practic tu stai in capitala primesti x lei in plus din banii fraierilor care nu stau in capitala.

Sa nu mai vorbim de Bucuresti in faliment… era vinovata principala, nu cred ca mai exista tara in UE in care sa ai asemenea neobrazati care sa nu pateasca nimic dupa o astfel de chestie.

matematicanuusturoi

LE: Ceva ce merita citit: https://cji.ro/raport-starea-mass-media-din-romania-in-pragul-anului-super-electoral-2024

by bigfoot_talpa

7 comments
  1. Si CNA ul este capusat de politic, justitia la fel (ma refer in primul rand la sefii DNA/DIICOT/PG), nu exista institutie independenta in Romania la care sa poti apela si sa te astepti sa faca dreptate intr-o situatie nedreapta. Presa ar trebui sa fie a patra putere intr-o democrație sanatoasa, insa este de asemenea subordonata politicului. Urmam modelul Ungariei cu pasi mari. Evitati informarea din presa main-stream, folositi surse alternative (si nu ma refer aici la retele de socializare/TikTok etc). Ma refer la jurnalismul de investigatie, platit din donatiile oameniilor. Aratati-le si celor din jurul vostru materialele produse de acestia. Si mergeti la vot. Alta solutie nu vad.

  2. > nu vad de ce oamenii ar mai pune botul la cacaturi de genul asta in 2024

    Majoritatea romanilor nu se informeaza activ, ci pasiv. Adica ajunge cate o frantura de informatie la ei poate de la un jurnal tv, de la radio, de pe social media, etc. Iar cel putin 50% sunt analfabeti functional si chiar mai multi nu au simt critic.

    > mii de plangeri la CNA sau pur si simplu sa nu ne mai uitam la TV

    CNA e o gluma si nu o sa poti reglementa sa nu mai fie minciuni politice la TV. Iar de uitat poti sa nu te uiti nici acum, dar nu poti interzice altora sa nu se uite.

    Citeste aici un [TLDR](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/1bzqy5m/raport_starea_massmedia_din_rom%C3%A2nia_%C3%AEn_pragul/kyrd8bx/) despre starea presei sau mai bine descarca tot raportul de pe site sa vezi problemele si solutiile discutate de jurnalisti.

  3. Mă uitam pe digi24 o vreme, dar după ce s-a aflat de ce mismasuri au făcut, acum mă uit la euronews.

  4. > minte de rupe si acuza de numa’, fara fel de argument sau fara dovezi, iar doamna de ar trebui sa o desfiinteze si sa intrebe de argumente, dovezi… pur si simplu sta acolo si se uita la ea ce frumos minte.

    Parca îl descrii pe Joe Rogan când are un invitat ceva mai extremist decât media + 2 deviații standard.

    Sunt de acord cu nemulțumirea ta, dar impresia mea e că atât în social media cât și în presă majoritatea se mulțumesc cu mai puțină rigoare și mai mult circ. Digi nu e outlier, ci e doar e unul din lemmingi

  5. Cu toții stiam ca o sa se ajungă aici, sper. Cand USR a ieșit de la guvernare si PNL a făcut blat, ca altfel nu pot sa-i spun, cu PSD, ala a fost momentul in care FSN. s-a reunit oficial. Si hai sa fim serioși, ca toti cei care au vazut muncitorii ranjing fara dinți la tv cântând ca ei n-au nevoie de altcineva decat de Iliescu, in anii ’90, stiam ca lupta n-o sa fie nici scurta, nici ușoară.

    Asta e o clasa politică de incompetenți, care fiind legiune, se susțin comod unii pe alții. Dar nici unul nu ar fi caoabil să câștige banii ăștia din munca cinstită, de fapt nici macar un sfert nu ar câștiga din munca cinstită.

    Un boșorog de la PSD s-a scapat scurt la TV cand urlam in strada împotriva lui Dragnea ca “normal ca ne place corupția, ca ne-a făcut oameni”. Astia sunt. Nu pot decat așa.

    Si va dura mult pana scapam de ei. Important e sa nu ne dăm bătuți, sa nu disperam si sa nu încetăm sa votam, sa sustinem partide noi, sa formam partide noi. Rabdare, fraților, răbdare.

Leave a Reply