Německá atomová kauza pokračuje. Zelení pochyby o odstavení posledních jaderných elektráren zlehčovali.



“Německý soud dal před pár týdny za pravdu novinářům z německého měsíčníku Cicero, kteří žádali o zpřístupnění interní korespondence mezi spolkovými ministerstvy, v jejichž čele stojí zástupci ze strany Zelených, konkrétně ministr hospodářství Robert Habeck a ministryně životního prostředí Steffi Lemkeová. Ukázalo se, že oba politici pochyby o definitivním odstavení posledních jaderných elektráren v Německu zlehčovali, píše deník Zeit”. Zelení melouni se znovu a znovu ukazují jako největší škůdci Evropy. Otázka už je pouze jestli Evropě a jejím občanům škodí kvůli své ideologii a nebo cíleně v zájmu Ruska nebo Číny

by dexlye

4 comments
  1. Německo odstavilo jaderky protože jsou zbytečně drahé. Celá ta “kontroverze” tohohle článku je o tom jestli měly běžet o rok déle do jara 2023. Nic špatného se zjevně nestalo, takže není absolutně co řešit. Že na ně opozice má kecy není nic nového, každá opozice v každé zemi má neustále na tamní vládu kecy za cokoli čeho se dá chytit.

  2. Děkuju, že tu děláš protiklad zoufalým trapákům typu first platypus, greener alien, gpwat, individual complex a pod.

  3. Inu progresivisti v akci..

    Kupujtéé čínské panely a baterié, Křetínský vás rád doplní hnědým uhlím v zimně…buďte závislější na ruském plynu.

  4. Jo no, protože Zelení co jsou největšími zastánci Ukrajiny a odpůrci ruských fosilních paliv jsou přeci v žoldu ruska, a neskuteční komunisti. Jelikož komunismus je, když chci odstavit jaderky o rok dřív než je plánováno od rozhodnutí středopravicové koalice v roce 2011.

Leave a Reply