Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după declarațiile despre moldoveni: A fost o glumă / Mama era din Tecuci



Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după declarațiile despre moldoveni: A fost o glumă / Mama era din Tecuci

by itrustpeople

19 comments
  1. Covrigaru vrea s-o intoarca ca la Buzau, dar nu prea merge pentru ca nu-i o gluma, e pur si simplu o convingere de-a lui, un crez interior pe care l-a scapat din neatentie.

    Ce logica are mizeria aia de declaratie in contextul: PSD meeting in Timisoara…? Ce treaba au moldovenii cu acel context? S-a vazut exact ce treaba aveau moldovenii in acel context cand toata lumea, mai ales staff-ul lui era de genul: “ce pula mea a zis asta?!”

    Asadar, opozitia, bagati tare cu texte de campanie electorala ca aveti de unde, mai ales acum cand Mr. Covrig du Buzau a adus stirea inapoi in mainstream.

  2. Să-i spună cineva dobitocului că atunci când ești guvernul unei țări și președintele celui mai mare partid nu-ți permiți să faci glume de acest gen (nu a fost o glumă, știu, o zice așa acum să se scoată).

  3. Cum nu-l duce capul prea mult, are impresia ca poate sa debiteze orice prostie pe care s-o dea pe glumamai tarziu. Ca la el in covrigarie.

    De la astfel de nulitati asteptam solutii…

  4. Clasic romanul de rand… “Hai ba cumetre ca era o gluma, ce dracu ba nu mai stii de gluma, esti prea serios”. Oricine zice asta dupa ce te insulta…

  5. Să sugi p la toți moldovenii, Marcele! Și dacă nu îți convine poți să o iei și de la toți muntenii tăi. Hai, te–n covrigu’ meu….

  6. Nu cred că există metodă de a-ți înstrăina electoratul mai eficientă decât să îți insulți propria mamă, așa cum a făcut băiatul acesta. Cine îl ține pe el prim-ministru și purtător de cuvânt al PSD-ului? Chiar nu există oameni mai elocvenți în partid sau le trebuie neapărat unul prost care să asculte de ce i se cere?

  7. Veorica era savant pe lângă asta.
    Ciolacu’, sa ne sugi coaiele, la toți moldovenii!

Leave a Reply