Policia zverejnila video z nehody Andreja Danka



https://dennikn.sk/minuta/3962203/

Som jedina, ktora tam takmer nic nevidi (okrem toho, ze sa sofer hra pocas jazdy na mobile)?😂

by Confident-Pea-92

21 comments
  1. splnili si povinnosť, ide sa ďalej, skutok sa nestal, iba ak by sa stal, ale stal sa omnoho inak akoby sa stal bežnému občanovi, ktorý by sa hral tie hry na mobile v CPZ, vlastne ani to nie…. tak ako? strácam sa v tom, žijeme v simulácii? 🤔

  2. Stavim sa ze Danko vlastni mercedes alebo bmw a v aute ma aj dashcam, v minulosti na rozne akcie atd. prisiel na luxusnych vozidlach.
    Namiesto toho sme dostali zaznam z 200metrov xd

    Ak mate niekto viac info alebo viete vyvratit co si myslim tak prosim reply xd.

  3. Danko si od Hlasu začal nárokovať post predsedu parlamentu, ktorý mu neprináleží. Šutaj-Eštok po 3 mesiacoch dal zverejniť video z Dankovej nehody. Časová postupnosť čisto náhodná.

  4. pokiaľ si dobre pamätám, Šutaj Eštok tvrdil, že nehoda bola zachytená z troch kamier. Zverejnili len ten záznam, kde nie je dokopy nič vidieť?

  5. Nenariekajte vsetci. Ano, trvalo to dlho a ano, zverejnili iba jedno video (udajne iba na tom je vidiet naraz), ale napriek tomu vidime dost. Z auta ani nevystupil, par sekund po naraze usiel.

    Dosledok? Ziaden. Ma pokutu, 2 roky nesmie soferovat… neviem ci je trest primerany alebo nie, ale jeho volicom je to aj tak vsetko jedno, takze sa moze usmievat ako pri zametani. O par tyzdnov bude ticho, o par rokov moze soferovat a o dalsich par rokov ho mzono znova zvolime do parlamentu.

  6. Ma niekto odkaz na video? Neviem či je to tým ze som na mobile ale v článku nevidím žiadne video na prehratie. Rovnako ani v článku iných webov (aktuality, dennikn).

  7. z tej druhej elektricky by sme to asi potrebovali… dva mesiace im trvalo nájsť tento skvost. paráda.

  8. Keby bol toto jediny zaber nenatahovali by sa s tym taku dobu a zverejnili by to hned. Kokotsky stat, fakt.

  9. Nehovorila celý čas polícia, že nemôže zverejniť video, lebo by to mohlo zmariť vyšetrovanie? Viete mi niekto vysvetliť ako týchto 5 pixelov mohlo zmariť vyšetrovanie?

Leave a Reply