Georgică Simion este… Gunoi (o spun chiar colegii săi)

Georgică Simion este… Gunoi (o spun chiar colegii săi)

by korbnPalas_

7 comments
  1. tl, dr: s-a certat pulică frânaru ăsta cu simion pe pseudo-ciolanu din partid, pulică s-a supărat și și-a luat jucărelele și -a plecat și acum îl înjură pe Simion și își pune poalele-n cap că ce curat și virgin este el (pulică frânaru) și ce pătat și putred este Simion.

    smiorc smiorc, marș d-aici fgm de auriști oligofreni

  2. Am câteva lucruri de obiectat:
    1) Care sunt oamenii ăia buni , de calitate din AUR?
    2) Ce așteptări să ai de la un analfabet care a stat prin peluze de stadioane ?
    3) Cum mama dracu’ sa vinzi apartamente sa faci rost de bani pentru partidul AUR?

    Eu cred ca a scris la misto ca nu poți să fii așa idiot.

  3. Lasand la o parte cearta de 2 bani, ca descoperă si nenea ăsta că așa e in tenis… mai dai si gol, mai iei pen…..alty… altceva mi-a sarit in ochi:

    Omul a băgat 130000€ in partid. Altu’ a băgat 250000€… Pe care nu i-au primit inapoi de la partid.

    Acum… e o chestie: legea aia cu finantarea partidelor politice nu e in esenta ceva rău. (Da, stiu, partide pe banii nostri, etc). Dar alternativa la “partidele traiesc din bani publici” e “astia vin cu bani de-acasa sa ajunga pe liste si in functii cheie”. Salariile si indemnizatiile, fie ele de primar, parlamentar, chiar si ministru or whatever *nu sunt mari*. Nu raportate la sumele băgate.

    Si apare intrebarea logică… “De unde isi recuperează ei <investitia>?” Daca din veniturile legale nu au cum… rămâne o singură posibilitate.

    Si uite-asa avem coruptie sistemica.

    Chestia asta cu venit cu bani de-acasa intr-un partid infiintat si functional e motivul pentru care avem atât de multe furăciuni in țara asta… (dincolo de lăcomia unora).

  4. Fara suparare dar la unii oameni firele se ating si se provoaca un scurt circuit, el crede ca e bine ce a facut dar pentru oamenii normali e error 404.

Leave a Reply