Accident în Rădăuți



Accident în Rădăuți

Accident în Rădăuți
byu/AirNo8437 inRomania



by AirNo8437

25 comments
  1. o dat cu viteză pe apă o alunecat roata la prima mișcare de volan a pierdut controlul și așa rămâne Rădăuți fara copaci

  2. Nu mai poate lăsa omul liniștit mașina nici măcar în spațiul de parcare special amenajat din fața casei, cu zonă verde de siguranță și stâlpi de protecție din lemn masiv, că tot se găsește cineva să o lovească.

  3. Ce retardat! Cum naiba sa mergi cu viteza aia în condițiile alea?!
    Nu trebuie sa fii pilot de curse sau sa ai 1000000 km parcurși să-ți dai seama ca la viteza aia, pe carosabilul ala plin cu bălți, ăsta este finalul.
    Bine că nu se afla cineva pe trotuar ca era pa.

  4. Este inacceptabil să se creeze condiții de acvaplanare pe un drum dintr-un oraș, chiar și dacă aș circula peste viteza legală. Să facă lucrări de îmbunătățire a drenajului, că mai au și gurile de canal în drum.

  5. Off-topic: ce le-au facut la saracii pomi. Asta inseamna ‘toaletare’ in Romania? Pai pomii aia are hanging for dear life. In loc sa-i lase sa arate a pomi, arata ca un cap de pula – si mai rau e ca nu-i lasa sa creasca niciodata. In 3 ani, pe cand au niste crengute, iar ii face asa.

  6. Copacul e de vina conform evenimentului.. Nu avea ce căuta acel copac acolo. Din cauza copacului s-au produs acest accident. Șoferul este total nevinovat. Copacul trebuie arestat și băgat la pârnaie.😅

  7. Imi place cum sunt atatea clipuri in care universul ce zice, strada e goala, dar pe o parte este o masina parcata, dintre tot ce exista pe strada aia, eu zic sa punem un șofer sa loveasca si masina, ca asa e frumos.

  8. It’s because of a Mercedes Benz, and it seems that the owner of the Mercedes is hiding his car directly, so the accident happened😂😂

  9. Fix pe usa soferului a luat copacul. A avut mare noroc, altii au murit asa. Diferenta – copacul a cedat…

  10. cand treci pe langa un acccident si te intrebi …”cum dracu’ a ajuns asa fratica? “

Leave a Reply