Има ли фенове на Warhammer 40k? И ако да къде да открия в България миниатюрни? Както и заслужава ли си 3д принтирането на фигурки?



Има ли фенове на Warhammer 40k? И ако да къде да открия в България миниатюрни? Както и заслужава ли си 3д принтирането на фигурки?

by Adorable_Royal_4833

8 comments
  1. Ozone, Abordage, Другият замък и още едно две места

  2. Аз. Има магазини в София и други места

    Около 100 лв за комплект

    Мисля че си заслужава

  3. Искал съм отдавна да навлеза в 40к но не знам от къде да започна? Книги, филми, игри? Нещо такова има ли?

  4. Във фейсбук имаше някакви групи за настолни игри, от време на време излизат. Последно преди година-две за нещо от порядъка на 20лв. си купих неотварян сет (5 фигури) паладини, но не са 40к. Мен не ме кефи толкова да ги играя и няма с кого, но ми е занимателно да ги сглобявам и оцветявам. Преди години имах интерес и към диорами, но за жалост времето не стига за всичко.

  5. Здравей, има голяма Warhammer 40k група играчи в София. Може да намериш в следните магазини [пикко геймс](https://nastolniigri.com/) [my hobby](https://www.myhobby.bg/warhammer.html)
    [the next generation ](https://thenextgeneration.bg/en/warhammer)
    [hobby cult](https://www.hobbycult.com/index.php?cPath=2373&language=en) Level up и mox games [aurora gaming club](https://auroragameclub.com/), който се намира в Бургас, всички останали са в София. Може да намериш много информация в [фейсбук групата](https://m.facebook.com/groups/682575185208306/) там има и дискорд линк.
    Успех с бъдещото хоби забавление

  6. Мислех да се запозная и аз повечко с Warhammer 40k, но последните дни гледах че стават Woke и ги бойкотират заради това. Явно са направили женски Astartes, които досега винаги са били само мъже и са казали че винаги е имало такива. Иначе съм играл Warhammer 40k: Battle Sister във VR и съм гледал анимации по Warhammer 40k и ми харесват.

  7. 3D принтиране на малки фигурки само ако е с resin принтер. И трябва да си ги оцветиш. Ако ти се занимава, със сигурност си струва.

Leave a Reply