Τελικά ποιος ήταν ο άνθρωπος πίσω από την φωνή του Φουσέκη;



Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί τα εξής στοιχεία:

  • Σήμερα(2024) είναι περίπου 45 χρονών.
  • Η εποχή όπου γίνονται οι φάρσες είναι το 1997 αν λάβουμε υπόψιν την ισοτιμία δραχμών-δολαρίων στην φάρσα με την τράπεζα.
  • Κάποιοι δημοσιογράφοι(Άρης Δημοκίδης, Αντώνης Κωνσταντάρας) ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ποιος είναι, έχει ενεργό προφίλ στο Facebook και πως οι αναρτήσεις του σχετίζονται με την φύση και τα οδοιπορικά σε αυτή. Στον εν λόγω προφίλ υπάρχουν σχόλια σε φωτογραφίες από φίλους του με ατάκες του θρυλικού φαρσέρ καθώς και ένα βίντεο με την φωνή του άντρα να ταιριάζει με εκείνη του Φουσέκη.(Μετά από δημοσιοποιήσεις ενδέχεται κάποια σχόλια, φωτογραφίες, βίντεο η ακόμα και το ίδιο το προφίλ να έχουν διαγραφθεί)
  • Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος και το επίθετό του ξεκινάει από το γράμμα ''Β'' κάτι που προκύπτει από την φάρσα στην πιτσαρία αφού όταν ρωτήθηκε από τι γράμμα αρχίζει το επώνυμό του απαντάει αυθόρμητα ''Β'' και την επόμενη στιγμή το διορθώνει λέγοντας ''Φ''( Ο Άρης Δημοκίδης αναφέρει χαρακτηριστικά ''Το πραγματικό του επίθετο μοιάζει με ένα αρκετά πιο συνηθισμένο, που ξεκινάει από ''Δ'', οπότε θα είχε συνηθίσει να το διορθώνει κάθε φορά!).
  • Οι φήμες περί φυλάκισης, όπως και ότι επανήλθε με μια φάρσα το 2022 αποδομούνται στο podcast της Lifo ''Η Σκληρή Αλήθεια Για Τον Φουσέκη''.
  • Υπάρχει ένα ηχητικό απόσπασμα από ένα βίντεο σε ένα σχολείο που βρίσκεται υπό κατάληψη όπου ένα έφηβο αγόρι έχει ίδια φωνή και ίδιο τρόπο ομιλίας με εκείνη του Φουσέκη(λεπτό 45:12). Ακόμα λέγεται από ανθρώπους που το έχουν δει, ότι η εμφάνισή του ότι μοιάζει με την εμφάνιση του ανθρώπου που έχει το προφίλ στο Facebook.
  • Η εγγραφή των φαρσών πιθανότατα έχει γίνει από ένα smart kit της εποχής που έδινε line out από το τηλέφωνο σε δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι.
  • Λέγεται ότι εκείνη την εποχή κατοικούσε στα Σεπόλια/Κολωνό κάτι που προκύπτει από την φάρσα στην πιτσαρία(Η οποία εδρεύει στα Σεπόλια) όπου φαίνεται να γνωρίζει και να χρησιμοποιεί με ιδιαίτερη ευχέρεια τις οδούς. Ακόμα τα τηλέφωνα που αρχίζουν από 82(όπως το 8232564 που χρησιμοποιεί ο ίδιος) βρίσκονται σε εκείνη την περιοχή.
  • Το σημερινό του επάγγελμα έχει να κάνει με την τεχνολογία, τα ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα και σε δεύτερο βαθμό με τις τηλεπικοινωνίες.

Σχόλια με τα ατάκες του φαρσέρ θα θεωρηθούν περιττά!!

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τον ''Φουσέκη'' ή αλλιώς τον ''Γιώργο Β….'' θα βοηθήσει πολύ στην έρευνα !

by billmor2010

6 comments
  1. Ή απλά να τον αφήσουμε ήσυχο τον άνθρωπο.

    Όπως έχουν πει και οι δύο δημοσιογράφοι τον έχουν βρει, ο ένας ήρθε μάλιστα σε επικοινωνία μαζί του και πριν τον κάνει block τον απείλησε με μήνυση.

    Ναι έκανε τον πάταγο που έκανε και έγινε θρύλος αλλά με στάση του έχει δείξει ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δείξει το πρόσωπο του ή να αποκαλύψει ποιος είναι. Αλλιώς θα το είχε κάνει άνετα και θα είχε κεφαλαιοποιήσει την φήμη του.

  2. Γιατί να τον βάλεις σε ρίσκο έκθεσης μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις μια περιέργεια σου? 

  3. Το podcast του Δημοκίδη “Η σκληρή αλήθεια για τον Φουσέκη” είναι πολύ ενδιαφέρον για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τον Φουσεκη.

  4. φιλε αλλη δουλεια δεν εχεις; αστον ανθρωπο να ζησει τη ζωη του οπως θελει, εχουν περασει τοσα χρονια

  5. Θα σου πω εγώ. Πάρε μια εφημερίδα και βρες την σελιδουλα που λέει “αγγελίες εργασίας”. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν εκείνοι για τα υπόλοιπα.

  6. Κατα τα φαινόμενα έχει αφήσει τελείως πίσω του την περσόνα του Φουσέκη.Μάλλον γνωρίζει το cult status που υπάρχει γύρω από αυτόν αφού ασχολείται με τους υπολογιστές αλλά φαντάζομαι ντρέπεται πολύ για αυτήν την περίοδο της ζωής του.

    Άδικα θα έλεγα καθώς οι φάρσες του ήταν εξαιρετικές,μου άρεσε πολύ το χιούμορ του.
    Μου κάνει εντύπωση πως πιάνω τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί κουβέντες του μέχρι και σήμερα σε συζητήσεις

    -με κουράζεις πολύ…-

    η όταν παίζω videogames

    -ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΡΕ-

    Θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν θέλει να μιλήσει δεν έχει νόημα να το ψάχνουμε παρακάτω,μου αρκεί που είναι καλά.

Leave a Reply