FlappyBird lurendrejeri



Nu är det väl visserligen inget nytt med att luras på alla möjliga ställen på internet, men jag såg detta och tänkte "men man kan ju bara ladda ner Flappy bird från en .apk fil".
Efter (väldigt) lite detektivarbete verkar det som att denna kreativa traderare tänkte samma sak, och helt enkelt har tankat ner spelet innan försäljning, telefonen kom nämligen ut 2015, och vid den tidpunkten hade "orginal" Flappy bird varit borttaget från alla källor som kan tänkas räkna till orginalen (i detta fall endast google play store) i över ett år. Ur Flappy bird perspektiv är samlarvärdet alltså ungefär lika med noll.

För övrigt kan vem som helst som har en android-telefon och vill känna sig lite nostalgisk ladda ner Flappy bird från internet, installera och spela till en betydligt billigare peng (0 kr) än att köpa en nio år gammal telefon just för ändamålet.

by GarbageHoard

5 comments
  1. Då vet jag vad mina nästa försäljningar kommer att vara! Tack för tipset! Eller jag menar, taco så mycko amigo

  2. Gissar att antalet bud kommer fortsätta stanna på noll. Ingen bryr sig om flappy bird 2024, så även om det varit ”legit” skulle jag sätta ”samlarvärdet” till ungefär 0kr. Men det var ju onekligen ett kreativt sätt att försöka sälja sin gamla mobil till överpris…

  3. Riktiga flappy bird, via Google play store, är kopplat till Google Play kontot. Jag har fortfarande kvar det på mitt (laddade ner spelet för 10 år/3 telefoner sedan) så kan ladda ner det när jag vill, helt legitimt från Play Store. Aja, antar att han inte kommer få några bud.

Leave a Reply