Venstre vil have indvandreres førtidspension vurderet på ny



Venstre vil have indvandreres førtidspension vurderet på ny

by SendStoreMeloner

10 comments
  1. Jeg har mødt utrolig mange som intet fejler, eller rettere som sagtens kan arbejde og forsørge sig selv, men som ikke gider, men som har været på førtidspension.

    Det burde generelt blive kigget på igen om de forhold som var gældende da de modtog dem, om de stadig er tilstede.

    Retbeset skal en person på førtidspension, hvis deres forhold ændrer sig, selv melde det til Kommunen som i så fald skal tage sagen op igen til revision.

    Det sker jo slet slet ikke og folk går bare rundt i evigheder i stedet på førtidspension i stedet for at ændre deres liv, til at blive selvforsørgende.

  2. Det vil alle vel støtte op om uanset politisk stå sted. Ville jo være en solstråle historie hvis så man har fået det bedre at de kan indgå i samfundet og bidrage til det samfund der har hjulpet dem.

  3. Venstre vil spilde en masse penge på at lave undersøgelser der allerede er blevet lavet en gang, fantastisk.

  4. Lyder som et forslag, der sikrer fortsat arbejde til de forkætrede kolde hænder.

    Det var min opfattelse, at vi godt ville have skåret ned på slags.

  5. Ja, lad os da jagte dem i stedet for milliardvirksomhederne der ikke betaler deres skat og/eller smadrer vores natur. Det et selvfølgelig også langt nemmere.

    Endnu en krampetrækning fra Venstre inden lukketid.

  6. Skønt, så kan de syge stakler der efter år i endeløse ressourceforløb og usikkerhed endelig troede de kunne ånde lettet op få lov at frygte igen.

    Kan vi ikke bare få det overstået og indføre fattiggården igen? Det er jo tydeligt at regeringspartierne fundamentale verdenssyn er at syge og fattige skal lide for deres synder.

  7. Man lykkedes da helt sikkert med at få færre djøffere i det offentlige når man bliver ved med at øge arbejdet og bureaukratiet…

  8. Jeg har en nær ven på førtidspension. Han har et meget reelt handicap der i den grad påvirker hans hverdag og jeg er ikke i tvivl om at han er ude af stand til at forsøge sig selv.

    Han bor ikke i et af de nævnte boligområder, men jeg er alligevel så bange for hvordan den her nyhed vil ramme ham. Jeg ser ham allerede begrænse sig selv i hvad han gør og hvilken hjælp han opsøger, fordi han er så bange for at få kommunens opmærksomhed hvis det skulle “ligne” at hans arbejdsevne var forbedret. Han er så bange for at skulle miste sin indtægt eller at skulle igennem møllen med arbejdsprøvning og jobcenter igen. Det tog årevis første gang og han oplevede det som en form for tortur, der absolut gjorde ham mere syg og mere udsat.

    Han kan alle historierne om forsikringsselskaberne der har sendt privat detektiver efter folk og afvist deres pension på bizarre grundlag. Han har fem gange fortalt mig historien om at Lolland kommune sendte folk til revurdering hvis ikke de havde gået nok til læge over en periode.

    Jeg tror at han forstår mig når jeg siger at det ikke er en sund måde at tænke på og at det kunne måske være noget en psykiater kunne hjælpe ham med, men han kan ikke opsøge en psykiater fordi hvad hvis kommunen så det som et tegn på at hans handicap “bare” var psykisk sygdom og ville sende ham til revurdering igen?

    Jeg tror absolut ikke at min ven er unik. Der er mange mennesker der ude der har større eller mindre traumer af at have været igennem jobcenteret. Og nu skal vi tilføje “hvis politikerne synes du bor et forkert sted, skal du traumatiseres igen” på listen over ting de kan ligge vågen om natten og bekymre sig over?

  9. jeg har desværre oplevet mange mennesker gennem tiderne som sagtens kunne passe et arbejde trods førtids. Måske ikke altid et 100% fuldtid.
    En del af dem gjorde sig endda sygere når de var til samtalerne med diverse. Og det irriterer mig egentligt lidt. Der er nemlig folk derude som virkelig ikke KAN arbejde som bare sidder fast i møllen.

Leave a Reply