Kalla fakta: Undercover i trollfabriken



Kalla fakta: Undercover i trollfabriken

by Adventuredepot

15 comments
  1. Asså jag fattar inte, betyder det här att det är möjligt att LJUGA och LURAS? På internet!? Shit.. man måste visst va uppmärksam, det här kanske pågår på andra ställen också. Va på er vakt folk!

  2. När han undercover byte jobb från Riks ttill nästa golv på trollfabriken så blev det nå extra.
    Där är faktiska anonyma konton som drivs, 70st av en person bara. Drivet av skattepengar vad jag förstår det.

    Flesta kommentarer på nätet försöker tona ner detta med att säga att andra partier gör samma, eller påstår att kommuner har ju också kommunikatörer som får lön för att sprida information.

    Skillnaden är dock att kommunikatörer jobbar ju inte med 70 anonyma konton, inte ett 1 ens, och låtsats inte vara utan lön heller.

    Det är nämligen förbjudet att mot betalning ägna sig åt marknadsföring på Internet utan att ange detta. Och där ligger grundproblemet – att avsändaren döljs.

  3. De sprider inte bara propaganda och lögner systematiskt. De söndrar demokratin. De jobbar precis med samma strategier som man gör i USA och Ryssland. Man skapar osämja och polarisering och formar sedan sin officiella information efter detta. Allt för att skapa känslan av att SD är “de enda som är vakna”.
    Det finns få liknande händelser i Sverige, om ens några.

    Det handlar inte om att “ljuga på internet” det är medvetna handlingar att montera ner en demokrati.

    Men som vanligt kommer JÅ hävda att han inte visste om detta, SDs anhängare kommer inte bry sig och livet går vidare. Polariseringen och nyanser i debatterna är sedan länge bortblåst.

  4. Jag undrar vad dem har i lön. Trolla folk på nätet och få betalt låter som ett roligt jobb.

  5. Dags för vänsterns bottar att spamma efter exponeringen av att Löfvens styrelsekollega låg bakom rysk operation och vänsterns eu kandidat som krävde förhandlingar med Ryssland.

  6. Kanske alla anmälningar fick denna tråd borttagen en timme, men efter samtal med mods så tänkte de till och återinställde tråden, tycker det var bra. vi har bara en tråd med den faktiska dokumentären vad jag ser, tillskillnad från åsiktsartiklar

    [https://i.imgur.com/1eCB1MJ.png](https://i.imgur.com/1eCB1MJ.png)

  7. Vilka forum är det nättrollen varit aktiva på? Pratades om 10-12 personer, om de har 70 konton var är det ju närmare 800 avlönade internetkrigare. Reddit, twitter, facebook, tiktok, instagram.. vad mer?

  8. Det som sticker mest i ögonen är om det är skattepengar som betalar detta, ytterligare en anledning att ta bort partistödet och låta partierna finansiera sig själva.

    Att det är massor av troll som propagerar för olika agendor är väl inte någon överraskning för någon.

  9. Men Jimmie har ju vid upprepade tillfällen sagt att nej, sådant här sysslar inte SD med.

    Jimmie har alltså ljugit för hela svenska folket?

Leave a Reply