tak sa pozna kvalitna hra. sice je to ledva hratelne ale zato je to obrovske
disclaimer: hovorim zo svojej skusenosti ked to este len vyslo, ak sa medzi tym vykon zlepsil tak fajn
Pozri si koľko ma CoD keď ti toto príde veľa.
Som uvažoval že to stiahnem len tak zo srandy ale po tomto si ma presvedčil že radšej nie lol
Nedávno som si kúpil Crimson Desert, to má 150 GB a neskutočne veľa obsahu… dúfam, že toto má aspoň tretinu z toho. /s
Pre porovnanie my summer car ma asi 1gb a je to petelica riadna.
Je to v akcii za 1€, to sa oplatí!
Prešiel som celú hru, najskôr som dal veľké + za to ako na začiatku sa aj držali nejakých skutočných udalostí, no potom keď si začali ešte aj vymýšľať random príbehy čo sa nikdy nestali ma to sklamalo na negatívnu recenciu
O dojebabranej grafike a bugoch hovoriť ani nejdem
7 comments
tak sa pozna kvalitna hra. sice je to ledva hratelne ale zato je to obrovske
disclaimer: hovorim zo svojej skusenosti ked to este len vyslo, ak sa medzi tym vykon zlepsil tak fajn
Pozri si koľko ma CoD keď ti toto príde veľa.
Som uvažoval že to stiahnem len tak zo srandy ale po tomto si ma presvedčil že radšej nie lol
Nedávno som si kúpil Crimson Desert, to má 150 GB a neskutočne veľa obsahu… dúfam, že toto má aspoň tretinu z toho. /s
Pre porovnanie my summer car ma asi 1gb a je to petelica riadna.
Je to v akcii za 1€, to sa oplatí!
Prešiel som celú hru, najskôr som dal veľké + za to ako na začiatku sa aj držali nejakých skutočných udalostí, no potom keď si začali ešte aj vymýšľať random príbehy čo sa nikdy nestali ma to sklamalo na negatívnu recenciu
O dojebabranej grafike a bugoch hovoriť ani nejdem