Takže dnes som bol v Lidli na nákupe a dokopy som tam platil 13.30 za všetko čo vidíte na obrázku. Tie ceny mi už pripadajú absurdné. Bageta ja viem, že je drahšia nejaké 2.50 alebo tak ale bol som.mega hladný. Ale ten zvyšok za skoro 11 eur? Ja viem, že je inflácia ale toto mi už skôr príde ako zlý vtip.

prasator

16 comments
  1. Su, potvrdzujem.

A to si este vezmi, ze podobne ceny maju krajiny, kde zarabaju 2 a viac nasobok ako my.

2. Vies kolko stoji doviezt tu zeleninu zo spanielska alebo maroka?

3. To nie je možné, pamprezident spolu s Ficom a Dankom. sľubovali ak ich zvolíme lacné ceny. Stop tejto tvojej woke liberárnej propagande. Kukni videá ministra hospodárstva aké máme lacné ceny!

4. Ceny su adekvatne k nakladom – hlavne ak sa to vsetko dovaza. A potom vysoka cena nasej prace, danove zatazenie, neefektivita celeho systemu ktory to predrazuje. My len malo zarabame v porovnani si zapadom.

5. Niekedy som rád navštevoval Slovensko, že je lacnejšie. Tie časy sú už asi za nami.

6. Na keru <> ti je toľko cibule? 😀 Nemáš mäso, guláš to nebude

7. Ooo, tak panko nakupuje luxusny tovar ako mandarinky a spekaciky, ale platit sa mu nechce!

8. Neviem čo sa sťažuješ, jednoducho rob viac nadčasov a budeš si môcť dovoliť. Keby že o tretej už niesi v Lidli ale na stavbe tak nemáš takéto problémy.

/s

9. suhlasim, ceny su astronomicke..netusim ako ludia na slovesku ziju z tych “uzasnych” platov..

Leave a Reply