Som sa inspirovala inym subredditom a tento komentar je vyborny. Lepsie by som ho nenapisala. Staci mi tu aj mini vzorka komentujucich co uz sex raz skusili. — MalibooWithMilk Tags:Slovakia 10 comments > co uz sex raz skusili I will see myself out. Fuh, pánko prerazil strechu s upvotmi. Ale zaslúžene. no ved to tam mas napisane. Ci chces to prelozit? to je ta najviac reddit odpoveď aká mohla padnut … sex raz skusili Pre upresnenie, s niekym inym nie sam so sebou akoze “to je osoba ktoru mam najradsej” Pičovina, kúp si psa. len bez gumy Čo je to sex? Vysvetlí niekto? To myslia to anglické slovo gender? A potom že derivácie ti v živote na nič nebudú Ovsene vlocky pri vychode slnka pri tom ako lustime malovanu – ty stvorceky, ja kriziky. 10/10/10 Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
… sex raz skusili Pre upresnenie, s niekym inym nie sam so sebou akoze “to je osoba ktoru mam najradsej”
10 comments
> co uz sex raz skusili
I will see myself out.
Fuh, pánko prerazil strechu s upvotmi. Ale zaslúžene.
no ved to tam mas napisane. Ci chces to prelozit?
to je ta najviac reddit odpoveď aká mohla padnut
… sex raz skusili
Pre upresnenie, s niekym inym nie sam so sebou akoze “to je osoba ktoru mam najradsej”
Pičovina, kúp si psa.
len bez gumy
Čo je to sex? Vysvetlí niekto? To myslia to anglické slovo gender?
A potom že derivácie ti v živote na nič nebudú
Ovsene vlocky pri vychode slnka pri tom ako lustime malovanu – ty stvorceky, ja kriziky. 10/10/10