Prijateljica kupila izipizi naočale da ugradi dioptrijska stakla sunčana jer su lagane. Rade 2 optike u zagrebu i kao bez problema. Loš mobitel ima ni ne vidi se, stakla loše ugrađena naočale dijelovi od ugradnje ko pukli stakla isto loše ugrađena, naočale stare tipa 3 dana pune ogrebotina i ljušte se. Optika kaže to nije okvir za dioptriju, skidaju sa sebe, a rade s tim naočalama, izipizi isto ništa. Uglavnom ako ste mislili ugrađivati dioptrijske nemojte u njih…. Pošto vidim svi ih nose, ali reklamacija za dioptrijske im nije na mjestu.

Live-Promise8197

8 comments
  1. Kvaliteta nula, materijal od kojih su napravljene se nakon nekog vremena počne lijepiti i možeš ih baciti. Nikakav value for money.

2. Ovo je na razini aliexpressa. Ja nemam dioptrijske, ali imam sunčane. Imam ray-ban aviatorice stare 5 godina i stakla su dan danas tip top. Nešto malo ima na rubu, ali više kao mikro ogrebotina od pada ili nečega trećega, a jedva se i primjeti tako da ne utječe na njih.

Ako se ne varam oni isto imaju dioptrijske i dosta su dobre. Znam da je moj frend nešto uzimao pa vidi. Samo je to bilo ima par godina pa ne znam je li se mijenjala kvaliteta.

3. Izi pizdi je smeće. Hawkers su u usporedbi sa njima Rolls-Royce.

4. meni okvir stakla pukao u vožnji. crne, bio vruć dan pa u nafrljenu klimu u autu. no bueno.

ipak, ja sam trotlo koji godišnje skrši par okvira, tako da sam zapravo s izipizijima i bio ok zadovoljan kao dioptrijskim okvirima

5. Zašto bi netko kupio skupe i kvalitetne leće i stavio ih u govno od okvira (i iskrojio po njemu)?

6. Izipizi naočale u nabavi koštaju niži jednoznamenkasti iznos eura, i toliko i vrijede. Ne bi ih preporučio.

Ova oštećenja koja se vide su nastala tako što je netko probao ugraditi prevelika stakla unutra. Ljuštenje je do lošeg materijala okvira.

Leave a Reply