Minule tu bola debata čo s novým plotom tak dnes pre zmenu takto 😀
Je to susedov plot a pohľadová strana je z našej strany, chceme zakryť tie škaredé plechy a hľadáme najefektivnejšie a lacné riešenie keďže sa sa nového plota nedočkáme. Sfotil som aj zadnú stranu tohto plota.
Rozmýšľali sme nad trstinovým plotom ale po pár rokoch z toho bude zhnita rozpadnuta trstina.
Napadla nas ta zatienovacia folia ale bojime sa ze sa prereze o hrany plechového plotu. Ak niekto riešil niečo podobné s plechovým plotom bol by som vďačný za vaše nápady. Ďakujem 😀
—
Equivalent-Print2027
8 comments
Páči sa mi slovo ,, sfotil ,,. Topka.
Popri plote vysadiť živý plot/brečtam….. ktorý ho za nejaký čas zakryje ?
https://preview.redd.it/16ua4g8wkcxg1.jpeg?width=374&format=pjpg&auto=webp&s=3cbba6cac6b6df0563a7cc143f2783f81b2f2d64
Už na treťom dome som montoval toto. Vyrobíš si drevený držiak, priskrutkuješ to a natreš to tmavším lakom. V OBI stojí jedno asi 20 €. Drží už roky, len ho sem-tam treba znovu natrieť.
Najeb tam dosky, v nich sprav medzierky alebo závesné oné a tam napchaj kvetinaciky :))
Neni šanca dohodnúť sa so susedom ze napr prispejes na novy a date to dokopy nech je to z oboch strán pekne? Ked tak ci tak ides nieco investovať do zakrytie zo svojej strany
Jednoznačne sa porozprávaj so susedom a dohodnite sa…
Kazde riesenie – nejake extra krytie je nahovno riesenie. Ako ti tu vravia ostatni, dohodni sa so susedom – ten plot treba zrekonstruovat – mozno vymenit tie plechy za nieco ine.
Inak, ako dlho bol ten plot obrasteny?
Urcite diskusia so susedom, snad sa (este/uz) rozpravate….
Nepises, ci mas deti alebo zvierata, pre ktore by tento plot bol nebezpecny, preto hodim myslienku, ktoru tu este nevidim: Skuste plot so susedom spolocne ocistit a natriet. Kazdy zo svojej strany moze mat trebars aj inu farbu 🙂