Ahojte,

otázka na akékoľvek pohlavie – súhlasíte s týmto? Aj keď je chlap chudý podľa mňa to funguje rovnako. Máte niekoho známeho kto urobil túto chybu? Alebo naopak niekoho komu sa brada vôbec nehodí?

zdroj fotka random z internetu.

General_Concept_3291

17 comments
  1. na mne najlepsie vyzera kratke strnisko, dlhsie brada nic moc

2. Môj Švagor mi raz ukázal jeho fotku bez Brady. Narovinu som mu povedala že vyzerá jak k*k*t a on mi na to len kývol že “prečo sa asi tak neholím ty brzda”

PS; ano my si nadavame denne ,sme jak súrodenci 🤣

3. keď máš tri brady, zredukovať to na jednu je +

4. bohužiaľ aj miestna babka ma lepšiu bradu ako ja…

5. Ak máš dobrý jawline tak bradu nepotrebuješ, dokonca často vyzeráš lepšie bez nej.

Ak si obézny, tak ti pomôže zakryť druhú bradu čo je plus.

6. Klasicky muzsky mytus, ze s bradou su muznejsi a krajsi. Nie, s bradou posobia nehygienicky, stadovito a pichaju 🙂

7. taku dlhu bradu ako je na obrazku by som urcite nenosil. V lete je v tom teplo a koža pod tým svrbí, zle sa to čisti atd.

8. vzdy som sa cudoval, co si starsi chlapi nechavaju knirek, vzdy mi to prislo smiesne. po tom ako prisli fuzy do mody som pochopil, ze sa ich uz muz nezbavi, lebo bez nich bude vyzerat ako kkt. podla mna je to celkom zvlastne, ked zeny niekedy ani cely zivot neuvidia ako vlastne vyzera ich chlap naozaj. na druhu stranu takto dostalo sancu kopa skarediakov. teda okrem mna, mne poriadne brada nerastie.

9. Cez Zimu mám buzzcut bez brady. Cez leto idem na plešku z bradou. Síce je mi to jedno lebo celý život šiltovka a čierne okuliare mám na xichte.

Leave a Reply