Krieda znova útočí! 😎
Veľkými písmenami sa na prístupových schodoch nachádza aj otázka „Pán premiér, je naozaj až také ťažké dostať sa zo Slovenska?“ Ani jeden z nápisov nie je vulgárny.
Ďalšie odkazy už zrejme nepribudnú, v okolí úradu sa už z bezpečnostných dôvodov nachádzajú policajné hliadky. Pred úrad zároveň prišla skupina ľudí s transparentom, na ktorom stálo "máme dosť vašej zloby, choďte s Rusmi domov".
Vlnu kriedových nápisov spustil ešte vlani pred spojenou školou v Poprade stredoškolský študent ako formu protestu proti návšteve predsedu vlády, následne sa šírili po celom Slovensku.
Premiér Fico sa má dnes zúčastniť na výjazdovom rokovaní vlády v neďalekej Liskovej. Rokovať majú o opatreniach na rozvoj okresov regiónov Liptov a Turiec. Prítomní budú zástupcovia samospráv, úradov, martinskej aj ružomberskej nemocnice, ružomberských papierní a univerzity.
Pred začiatkom výjazdového rokovania v Liskovej premiér a ministri navštívili ružomberskú radnicu, informoval o tom primátor Ľubomír Kubáň.
"Pred dnešným vyjazdovým rokovaním v Liskovej som na mestskom úrade prijal premiéra Roberta Fica, ministra spravodlivosti Borisa Suska, ministra financií Ladislava Kamenického a ministra školstva Tomáša Druckera. Predstaviteľov vlády som informoval o rozvojových projektoch mesta, ale aj problémoch, ktorým v samospráve čelíme," informoval Kubáň.
Kriedové nápisy pred vstupom do budovy radnice zmyli.
Zdroj: Sme sk
—
Key_Wrangler_8321
3 comments
Kriedny boj pokracuje
Neskutocne. Fico polozi vladu a na Slovensku konecne zavladne prosperita pod vedenim PS.
Mam sa ako dvere, cakam kym ma zavru.