Oh no,

anyway vybavuji si, jak nějací ti odborníci říkali, že ho mají nechat, že ho akorát šíleně stresují a protahují jeho utrpení, že tu mělkou vodu, kde uváznul, pravděpodobně vyhledával, protože si chtěl odpočinout, že byl starý/nemocný/whatever. Někdy je lepší se prostě do přírody úplně nesrat no, chudák velryba, si ji představuji, jak si v duchu říkala "Vy kokoti, nechte mě vklidu umřít omg, já to už nedávám a vy mě stresujete a pak táhnete někam hluboko do oceánu".

PresentJournalist805

13 comments
  1. Bude statni smutek? Nebo co bude delat ta vetsina daily navstevniku “pokaz si naladu a zivot” a sledujici televiznich novin?!

2. >”Vy kokoti, nechte mě vklidu umřít omg, já to už nedávám a vy mě stresujete a pak táhnete někam hluboko do oceánu”.

ano stoprocentně se sama vyvalila na mělčinu kde se zasekla protože chtěla umřít bro

3. Tak zatím nevíme. Někdy je nutný se do přírody srát, někdy ne.

4. Ani umřít tě dneska nenechaj v klidu. Pathetic. Ani ty srdcervoucí články na internetech nepomohly.

5. >protože si chtěl odpočinout, že byl starý/nemocný/whatever.

Byl to mladý, zdravý, zvědavý samec, který se omylem dostal to Baltského moře, vyrostl a nemohl se dostat kolem Dánska zpátky to Atlantiku

Sonar mu pravděpodobně omezovaly chaluhy a mořské řasy, které jsou v Baltském moři

6. Pokud je Harambe v podstatě Ježíš zvířectva, tak Timmy by mohl mít status jako apoštol, nebo nějaký mučedník?

Samozřejmě bylo by nejlepší kdyby papež nejdříve svatořečil Harambe, aby to bylo opravdu oficiální

7. Nemůžu tomu uvěřit, vždyť Babiš řekl, že mu pomůže. Taková zrada. Měl by odstoupit!

8. Kdyz sem cetl jak se k nemu na te lodi chovali taky se nedivim, ze udelal whale dive. F

Leave a Reply