to je fronta na koncert Chiki Liki Tu-a v Lucerna Music Baru
Zas nějaká demonstrace? Vždyť ještě není neděle!
Kvůli čemu? Zase demonstrace. Tento jev se v Praze vyskytuje každých pár dní. Nic nového. Vzbuďte mě pokud se bude dít něco nového.

Jsem tady! Tady jakože tady doma.
Někdo jo a někdo ne. Stejná odpověď jako na většinu takových otázek na redditu.
naser si
Ne, právě kadim
Pro ty co netuší o co se jedná: Protestuje se proti zestátnění médií co už roky nevydali kus objektivního zpravodajství, protože by jinak mohli vydat neobjektivní zpravodajství.
To je kde?
Já ne…ale víš kdo tam prý je?
Co to je za blbost ? On se někdo ještě dívá na TV ?
Nezapnul jsem TV vysílání třeba 10 let
Koukám že se pražáci zase nuděj.
Ne, jsem moc employed na to, abych ve všední dny mohl jezdit přes víc jak půlku republiky na nějaký random demonstrace.
Nechápu co maj za problém, já se těším na Filípkoviny, Pacinkovy zprávy, módu Alenky Šilerové a receptář Andi Hrabiše (100 a jeden způsob jak udělat vodňanské kuře)
24 comments
Ne, co to zas je
nn cotoje za seslost?
https://preview.redd.it/wnzyrxirhczg1.jpeg?width=3000&format=pjpg&auto=webp&s=79eb31056dd139e62d44e491f083b051c66cd526
tu som
Jako v Praze? Nastesti ne
Vidíš mě tam?
Ne, co je?
Není to demonstrace “Na média nám nesahejte”? Chtěl jsem ale mám neschopenku
Hádám, že se jedná o tuhle akci:
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ruce-pryc-od-medii-skanduji-tisice-lidi-na-shromazdeni-v-praze-40576673#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
to je fronta na koncert Chiki Liki Tu-a v Lucerna Music Baru
Zas nějaká demonstrace? Vždyť ještě není neděle!
Kvůli čemu? Zase demonstrace. Tento jev se v Praze vyskytuje každých pár dní. Nic nového. Vzbuďte mě pokud se bude dít něco nového.

Jsem tady! Tady jakože tady doma.
Někdo jo a někdo ne. Stejná odpověď jako na většinu takových otázek na redditu.
naser si
Ne, právě kadim
Pro ty co netuší o co se jedná: Protestuje se proti zestátnění médií co už roky nevydali kus objektivního zpravodajství, protože by jinak mohli vydat neobjektivní zpravodajství.
To je kde?
Já ne…ale víš kdo tam prý je?
Co to je za blbost ? On se někdo ještě dívá na TV ?
Nezapnul jsem TV vysílání třeba 10 let
Koukám že se pražáci zase nuděj.
Ne, jsem moc employed na to, abych ve všední dny mohl jezdit přes víc jak půlku republiky na nějaký random demonstrace.
Nechápu co maj za problém, já se těším na Filípkoviny, Pacinkovy zprávy, módu Alenky Šilerové a receptář Andi Hrabiše (100 a jeden způsob jak udělat vodňanské kuře)
Su v Brně.