Az aszály miatt vágatlan májust hirdetett Gajdos László, több polgármester csatlakozott
Helyes, rögtön elsőre értelmes lépések. Nálunk épp tarra vágják a városban az összes füves területet… nem tudom kit zavarhatott az eddigi aszályan max 10cm magasra megnövő fű, nyilván sokkal jobb lesz helyette a kiégett, porzó pusztaság.
—
Ven_dash
12 comments
Amúgy is úgy vagyok vele, vágja a faszom.
Szerintem őt
https://preview.redd.it/wcdpl2bw7jzg1.jpeg?width=2000&format=pjpg&auto=webp&s=19478ebd2b90b5702bc858d2b917a8a1a35ff5a1
A Mazsihisz is csatlakozik, leállnak a májusi körülmetéléssel. /s
Komolyra fordítva a múltkor itt már beszéltünk a Gajdos László felhívásáról és a kommentek között meg is jelent, hogy is mondjam, néhány értelmi sérült is. “nekem angol gyepem van..,”, “a kert az enyém és az én kényelmemet szolgálja”, “elrohad a kocsi alja”, “a fűben akkor T-rex méretű kullancs nő”, “beleköltözik anyósom”.
Óriási kognitív disszonancia lehet, hogy klasszikust idézzek, no ezeknek a gyökereknek üzenném, hogy amennyiben nem próbáltok ti is tenni legalább apró lépéseket a környezetünkért, akkor saját magatoknak okozzátok, hogy nem angol gyepetek lesz, hanem házi sivatagotok.
Csepelen pont most vágtak le mindent is…
Nekem annyira hihetetlen volt, hogy képesek voltak ezzel a f.szsággal is hergelni az embereket, és nyilván egy csomó olyan ember volt, aki “vette a lapot” és felháborodott azon, hogy “gazos” a város…
Én elég sok vegyes virágmagkeveréket elvetettem a kertemben, és csodálatos az egész, az meg különösen, hogy érezhetően rengeteg méh lett a környéken.
Tökre nem ideillik, de most lett elegem: lehetne, hogy a Telex nem ilyen olcsó bazári call-to-actionökkel bassza ki az átlag olvasó szemét.
Fura, a Magyar Hang meg tudja oldani, hogy olvasható legyen a cikk 75 popup meg reklám nélkül.
Ezt sosem értettem én sem. Arra mindig jutott pénz, hogy a melóhelyem környékén az utcákon rendszeresen tövig vágják a füvet, ami nyáron aztán kiszáradt. A Füredi út közepén lévő sáv is (képen) hasonló, ott senkit sem zavarna ha magasabb lenne a fű.
https://preview.redd.it/y48ixcjihjzg1.png?width=1090&format=png&auto=webp&s=34c9d12234d75286d4a28f553c2a5283ffdc656a
Én levágom a faszomba. Áprilisban már nyírtam egyszer és jól ki is égett egy nagy rész azt már legalább nem kell.
A faluban épp nyírják a közterületen a füvet, porzik a föld olyan rövidre vágták. Dühítő! Ráadásul a település erdő melletti, kiránduló csomópont, így valahogy adná magát, hogy erre jobban figyeljen a polgi…
Talán akkor írjad át a jogszabályt de iziben, hogy az önkori ne büntethessen rendezetlen telekért….kössszi
Krva jó lenne, ha végre szélesebb körben terjedne egy kis környezettudatosság
A felmentés amire hivatkozhatok! Jól indul, pedig még kormányon sincsenek!