Imam utisak da ova ekipa jedino zamera Vučiću što oni ne mogu kao on. Nude se brate, ne možeš me ubediti u suprotno.
Sada kada se jave svi oni koji su ga branili i podržavali da kažu kako su se prevarili.
Smrdi post na Udbu!
A i da nije, pa sacekacemo Lompara da se izjasni. Ne delije ni na slici kao da pun entuzijazma.
Sors instagram milos jovanovic ili novi dss sta vec
Lompar je tradicionalista. Miloš ga pozvao na slavu, a svi znaju da se poziv na slavu ne odbija.

Šetao deda Milo ulicom i sa prozoraga pozvali da se popne gore jer se održava šahovski turnir u čast čuvenog meča Spaski-Fišer. On se popeo gore, a tamo Miloš u negližeu ponudio slavsko žito.
Na drugoj slici profesor iz NALogopedi
Koja je poenta posta? Ako je politicki razlog, ne dolaze tu samo politicki istomisljenici, mogao si onda i neke druge goste staviti koji su bili, recimo Sofija Mandic i Miodrag Jovanovic. A i ranijih godina su bili razni gosti.
Kakve god da su bile namere i stavovi Lompara, ovim cinom je bacio sve u vodu.
Milos Jovanovic ga je bukvalno kontaminirao i kompromitovao ovom slikom. Ako je zaista tako naivan da se slika sa Jovanovicem, ne bi trebalo da ulazi uopste da ulazi u politiku.
Ovo kazem pod predpostavkom da Lompar nije udba. Ako jeste njihov, onda je ovo za ocekivati.
yikes
I šta traži kod novog sns-a?
Cekaj! Jel ovo nekome čudno!!?
Ne treba nam ovakav. Svako ko je bio ni tamo ni vamo, ispostavilo se da je ipak njihov, ili poguban za nas.
Nikakvi rusofili, “tradicionalisti”, etc..
Jednom u životu treba da odsečno krenemo bez njih I da imamo jebeni cilj, ne da sedimo na pet stolica I da ne uradimo ništa na kraju.
Svako ko je prisustvovao slavi stranke ovog lažnog opozicionara, bez obizra na ideološku pesmicu koju peva, ne bi smeo da bude ni u razmatranju za bilo šta ozbiljno.
Ovo je toliko sramotno da nemam reči. Ispostavlja se na kraju da je tačna teorija o klasnoj borbi.
salonski nacionalisti 🤮
Čuo da će biti recitacija Njegoša, pa svratio. 🤣
Jebeni DSS je pored SPS i SNS kancer Srbije.
P.S. iz kog kurcevog razloga stranka ima slavu? Stranka ima slavu….
I nikad nece presttati biti smesno kad je Jeremic Vuk izvlacio slavu stranke iz sesira
No way !!! 😂
Ne podržavam Lompara, ipak pre nego što formiram neko čvrsto mišljenje, čekam da se oglasi.
Za sad mi je ovo yikes
Sličan se sličnom raduje
јао нееее!!! и наш профа панкер!!! шта ћемо сад!?!?! 😱😱😱😱😭😭😭
36 comments
Predsednik i ministar za poslove s Franci 2031. godine
Od kad ova fotografija?
Oh, kakvo iznanđenje. Ko bi se tome nadao od dvojice rusofila i nacionalista.
izvor?
nvm našao https://www.instagram.com/p/DYAPmdQDJWl/?img_index=6
Imam utisak da ova ekipa jedino zamera Vučiću što oni ne mogu kao on. Nude se brate, ne možeš me ubediti u suprotno.
Sada kada se jave svi oni koji su ga branili i podržavali da kažu kako su se prevarili.
Smrdi post na Udbu!
A i da nije, pa sacekacemo Lompara da se izjasni. Ne delije ni na slici kao da pun entuzijazma.
Sors instagram milos jovanovic ili novi dss sta vec
Lompar je tradicionalista. Miloš ga pozvao na slavu, a svi znaju da se poziv na slavu ne odbija.

Šetao deda Milo ulicom i sa prozoraga pozvali da se popne gore jer se održava šahovski turnir u čast čuvenog meča Spaski-Fišer. On se popeo gore, a tamo Miloš u negližeu ponudio slavsko žito.
Na drugoj slici profesor iz NALogopedi
Koja je poenta posta? Ako je politicki razlog, ne dolaze tu samo politicki istomisljenici, mogao si onda i neke druge goste staviti koji su bili, recimo Sofija Mandic i Miodrag Jovanovic. A i ranijih godina su bili razni gosti.
Kakve god da su bile namere i stavovi Lompara, ovim cinom je bacio sve u vodu.
Milos Jovanovic ga je bukvalno kontaminirao i kompromitovao ovom slikom. Ako je zaista tako naivan da se slika sa Jovanovicem, ne bi trebalo da ulazi uopste da ulazi u politiku.
Ovo kazem pod predpostavkom da Lompar nije udba. Ako jeste njihov, onda je ovo za ocekivati.
yikes
I šta traži kod novog sns-a?
Cekaj! Jel ovo nekome čudno!!?
Ne treba nam ovakav. Svako ko je bio ni tamo ni vamo, ispostavilo se da je ipak njihov, ili poguban za nas.
Nikakvi rusofili, “tradicionalisti”, etc..
Jednom u životu treba da odsečno krenemo bez njih I da imamo jebeni cilj, ne da sedimo na pet stolica I da ne uradimo ništa na kraju.
Svako ko je prisustvovao slavi stranke ovog lažnog opozicionara, bez obizra na ideološku pesmicu koju peva, ne bi smeo da bude ni u razmatranju za bilo šta ozbiljno.
Ovo je toliko sramotno da nemam reči. Ispostavlja se na kraju da je tačna teorija o klasnoj borbi.
salonski nacionalisti 🤮
Čuo da će biti recitacija Njegoša, pa svratio. 🤣
Jebeni DSS je pored SPS i SNS kancer Srbije.
P.S. iz kog kurcevog razloga stranka ima slavu? Stranka ima slavu….
I nikad nece presttati biti smesno kad je Jeremic Vuk izvlacio slavu stranke iz sesira
No way !!! 😂
Ne podržavam Lompara, ipak pre nego što formiram neko čvrsto mišljenje, čekam da se oglasi.
Za sad mi je ovo yikes
Sličan se sličnom raduje
јао нееее!!! и наш профа панкер!!! шта ћемо сад!?!?! 😱😱😱😱😭😭😭
https://preview.redd.it/u5w5ub8bckzg1.png?width=1079&format=png&auto=webp&s=53e08f61d4566330edf32d060c59d65580003063
Fork found in the kitchen momenat.
Ne znam što ljudi očekuju nešto više od ljudi čija je glavna odlika srbovanje.
Sad mi je Lompar jos drazi….
https://preview.redd.it/itnbh6zkikzg1.jpeg?width=700&format=pjpg&auto=webp&s=fe7762791fb1bfdc30ed1e23e82f19dfa52eeabf
Jebo vas Lompar, jebala vas DB, i bilo koja druga tajna služba, dokle više majku vam nacionalističku polupanu?
Stranačka slava je debilizam sama po sebi.
Iskreno ovo je dosta zanimljiva situacija.
Miloš Jovanović je lažna opozicija to je svima jasno.
Matija Bećković prisutan – ništa čudno, on se nikad nije profilisao protiv vlasti.
Milo Lompar prisutan – veliko razočaranje, ali dobro, sam je izabrao da ode kod Francuza.
Miodrag Jovanović iz Proglasa prisutan – WTF
Opa vidi govornika kod gazde od ovih što su na Pravnom vodili hajku protiv STAV još pre nadstrešnice. Tome se nismo nadali.
Lompar je Nestorović za studente he he
Color me shocked.
Pa dobro, čovek je Koštunjavi ideolog. Je l ovo ljudima nešto čudno?