Egy sereg böllér kellett erre a disznóvágásra,de meglett
Sziasztok! Magyarok vagyunk és összefogtunk. 💪🏻
Olyan jó látni hogy egyikük sem 70 éves x”D
yeah the amount of effort that goes into körbeutazást like this is kinda underrated tbh. budapest really doesnt represent everything else hungary has going on
Szia fotós Zoli, Gergő voltam a PP-től! 😉
Ezek gyerekek! Awww… ❤️❤️❤️
Ahh mikor színpadot kellett építeni nagyon jó fejek voltak. Életem legjobb döntése volt 🤣😂
Voltak még sokan, akik sajnos kimaradtak a videóból, mert nem a helyszínen dolgoztak,vagy más állomásoknál voltak, de segítették az országjárást grafikusok, fotósok, operatőrök, sofőrök, szerkesztők, építők… Nekik is jár a taps és az elismerés. Óriási csapatmunka volt, ahol mindenki kivette a részét. (Egy belsős)
🥹
Imádom, hogy kedvesek, normálisak, aranyosak, ügyesek. Mai sírás pipa <3
Kibaszott nagy királyok voltatok / vagytok! 🫶
Óriási köszönet nektek!
Fiatal koromban több éven át dolgoztam színpadi technikusként (magyarul: road). Sok kemény munka, kevés alvással. Respect.
# ❤️🤍💚
Nincs is olyan hogy tisza párt! /s

Köszi a munkátokat! 🙏🏼
u.i: ha Kaminszky Fanny jelentkezne gyakornoknak hozzátok légyszi legyen video interju 😀

Ez csak egy médiablöff! /s
Mókus örs, bakker 😃 Csipet-csapat banyek. 😃 Amit mind letoltak, le a kalappal mindenki előtt.
20 comments
Egy sereg böllér kellett erre a disznóvágásra,de meglett
Sziasztok! Magyarok vagyunk és összefogtunk. 💪🏻
Olyan jó látni hogy egyikük sem 70 éves x”D
yeah the amount of effort that goes into körbeutazást like this is kinda underrated tbh. budapest really doesnt represent everything else hungary has going on
Szia fotós Zoli, Gergő voltam a PP-től! 😉
Ezek gyerekek! Awww… ❤️❤️❤️
Ahh mikor színpadot kellett építeni nagyon jó fejek voltak. Életem legjobb döntése volt 🤣😂
Voltak még sokan, akik sajnos kimaradtak a videóból, mert nem a helyszínen dolgoztak,vagy más állomásoknál voltak, de segítették az országjárást grafikusok, fotósok, operatőrök, sofőrök, szerkesztők, építők… Nekik is jár a taps és az elismerés. Óriási csapatmunka volt, ahol mindenki kivette a részét. (Egy belsős)
🥹
Imádom, hogy kedvesek, normálisak, aranyosak, ügyesek. Mai sírás pipa <3
Kibaszott nagy királyok voltatok / vagytok! 🫶
Óriási köszönet nektek!
Fiatal koromban több éven át dolgoztam színpadi technikusként (magyarul: road). Sok kemény munka, kevés alvással. Respect.
# ❤️🤍💚
Nincs is olyan hogy tisza párt! /s

Köszi a munkátokat! 🙏🏼
u.i: ha Kaminszky Fanny jelentkezne gyakornoknak hozzátok légyszi legyen video interju 😀

Ez csak egy médiablöff! /s
Mókus örs, bakker 😃 Csipet-csapat banyek. 😃 Amit mind letoltak, le a kalappal mindenki előtt.