Ahojte,

skúsim to sem hodiť, možno sa nájde niekto relevantný.

Už dlhší čas budujem nástroj/platformu pre firmy, ktoré používajú Oracle Cloud. Nie je to SaaS, má to bežať priamo u zákazníka, hlavne pre enterprise tímy.

Som už vo fáze, kde mám väčšinu testovania za sebou a hľadám prvé firmy, ktoré by boli ochotné pozrieť sa na to, prípadne skúsiť pilot alebo dať spätnú väzbu.

Ak pracujete s Oracle Cloudom, poznáte niekoho takého, alebo viete o firme, ktorá ho používa, budem rád za akýkoľvek kontakt alebo odporúčanie.

V prípade vážnejšieho záujmu viem poslať DEMO nahrávku alebo spraviť live DEMO.

URL: https://infragate.cloud

Ďakujem.

salvocado

1 comment
  1. Kamo ja robim devops, cloud engineering uz nejaky ten piatok a mal som troska problem nasledovat co tvoj produkt ponuka. Nemam exposure do Oracle cloud (hlavne AWS, Azure) co je asi moja chyba ale ak mozem nieco odporucit tak zjednodus a po lopate napis co ponukas. Mozno troska spomal a niektore acronyms vypis, nie kazdy chce googlit tri krat za 5 min, 5 skratiek v troch vetach. Tie faq, alebo ten styl nech je na vrchu, detaily potom.

Ako jednou vetou vysvetlis co je tvoj produkt? Managed control plane pre kubernetes s idp do keycloaku na oracle cloud? A tie veci okolo terraformu? Co kde ako? Vsak pol roboty je pisanie terraformu, co to robi, pise za mna?

Po navsteve tvojej stranky som bol nasrany lebo som sa citil ako este vacsi debil ako predtym.

Leave a Reply