https://www.teraz.sk/najnovsie/v-bratislave-za-styri-mesiace-riesili/794014-clanok.html
Aj vy máte pocit, že sa situácia so psami v meste úplne vymkla? Posledné mesiace mám pocit, že človek už ani nevie normálne prejsť po chodníku, aby na neho nevybehol pes.
A bohužiaľ, ešte horší než samotné psy sú niektorí absolútne arogantní majitelia. Keď človek upozorní, aby si psa dali pod kontrolu, tak sa ešte vyhrážajú iným držiteľom psov, alebo mestskej polícii. Píšem z vlastnej skúsenosti.
Pozerám , že od roku 2024 doteraz (vid priložený článok alebo oficiálne štatistiky mestskej polície v BA) sa riešia stovky prípadov a žiadna zmena, resp. len k horšiemu. Evidentne to už fakt nie je len pocit jednotlivcov na internete.
Mám rád zvieratá, sám mám psa (v obytnej zóne mimo výbehu pre psi vždy na vodítku), ale ten prístup „môj pes môže všetko a všetci sa pos_rte“ začína byť fakt extrém.
—
ClassicImportant5705
1 comment
Tak psi predsa na dedinu patria a aj do najvacsej dediny Slovenska.
Ak chcete vidiet uplnu aroganciu, doporucujem Ruzinovsky cintorin, kde je zakaz vstupu zo psom a v pohode si ich tam medzi hrobmi vencia.
Ak to chcete pochopit doporucujem knihu Postsedliaci.