Rytas! Rytas Ultras! Wololololo!!! — QuartzXOX Tags:Lithuania 9 comments Kaip Žalgirio fanas galiu atiduoti jums pagarbą, esate tikrai to verti o premiją atiduokite Lukošiui. Simonas Lukošius MVP Fantastiškas Lukošius O ar Ryta isvysime Eurolygoje? Silciausi sveikinimai rytui laimejus baravyku lygos titula, manijos sokaladiniu batoneliu deze ir norfos dovanu ceki meduoliams. 🥳🥳🥳 Esu Žalgirio fanas, bet virš visko esu Lietuvos fanas, sirgau ir šūkavau kaip išprotėjęs. Sveikinimai rytui ir vilniečiams O tai gaus vieta i Eurolyga dabar? tai cia siandien dviguba svente vatai Juokinga, kai kazkoks niekam nezinomas zalgiris (/s) jau 4 ar 5 kart iveike cempionu lygos nugaletojus Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Kaip Žalgirio fanas galiu atiduoti jums pagarbą, esate tikrai to verti o premiją atiduokite Lukošiui.
Silciausi sveikinimai rytui laimejus baravyku lygos titula, manijos sokaladiniu batoneliu deze ir norfos dovanu ceki meduoliams. 🥳🥳🥳
Esu Žalgirio fanas, bet virš visko esu Lietuvos fanas, sirgau ir šūkavau kaip išprotėjęs. Sveikinimai rytui ir vilniečiams
Juokinga, kai kazkoks niekam nezinomas zalgiris (/s) jau 4 ar 5 kart iveike cempionu lygos nugaletojus
9 comments
Kaip Žalgirio fanas galiu atiduoti jums pagarbą, esate tikrai to verti o premiją atiduokite Lukošiui.
Simonas Lukošius MVP
Fantastiškas Lukošius
O ar Ryta isvysime Eurolygoje?
Silciausi sveikinimai rytui laimejus baravyku lygos titula, manijos sokaladiniu batoneliu deze ir norfos dovanu ceki meduoliams. 🥳🥳🥳
Esu Žalgirio fanas, bet virš visko esu Lietuvos fanas, sirgau ir šūkavau kaip išprotėjęs. Sveikinimai rytui ir vilniečiams
O tai gaus vieta i Eurolyga dabar?
tai cia siandien dviguba svente vatai
Juokinga, kai kazkoks niekam nezinomas zalgiris (/s) jau 4 ar 5 kart iveike cempionu lygos nugaletojus